Nieuws

1 februari 2019: GreenPort NHN Conferentie

10 jaar GreenPort Noord-Holland Noord


GreenPort Noord-Holland Noord bestaat 10 jaar! Actuele onderwerpen, vragen voor de toekomst en een terugblik op de highlights van de afgelopen jaren. We staan stil bij het 10-jarig jubileum van GreenPort Noord-Holland Noord en het vertrek van de programmadirecteur Rian van Dam. Deze bijzondere editie zal onder leiding staan van gedeputeerde Jaap Bond.

Brexit -  economische omschakeling?

Nederland is een grote exporteur van agrarische producten naar het Verenigd Koninkrijk. Wat zijn de gevolgen van de Brexit en waar kunt u zich op voorbereiden? De laatste ontwikkelingen en analyses worden gepresenteerd door Klaas Johan Osinga (LTO Nederland).

Wetenschap & Verduurzaming sector

Er is behoefte aan meer duurzaam produceren. Prof. dr. Michel Haring spreekt vanuit de directe betrokkenheid bij het EFRO-project EVERGREEN van GreenPort NHN, over de bijdrage van de wetenschap en het zoeken naar oplossingen die zowel werken in het laboratorium als in de praktijk. Hoe belangrijk vindt u deze verandering?

Energietransitie en CO2

Energie en CO2 horen bij elkaar. Voor glastuinbouw is externe CO2 noodzakelijk om de energietransitie te kunnen halen. De ‘Green Deal CO2 voorziening glastuinbouw Noord-Holland 2.0’ brengt partijen en projecten bij elkaar. Het doel van de Green Deal is het verder verduurzamen van de sector. Overheden en ondernemers zetten hun handtekening tijdens de conferentie onder de Green Deal CO2.

Na het inhoudelijk programma is er gelegenheid om tijdens de feestelijke netwerkborrel afscheid te nemen van Rian van Dam. De conferentie is op vrijdag 1 februari 2019 vanaf 13.00 uur bij het AFAS Stadion in Alkmaar.

Aanmelden

Aanmelden voor de GreenPort NHN Conferentie kan door een email te sturen naar conferentie@greenportnhn.nl o.v.v. naam, functie en bedrijfsnaam.

Vorig bericht 3 nieuwe faillissementen in Noord-Holland (onder meer Joep Arts B.V., Nyce Cosmetics B.V.)
Volgend artikel Medewerkers Bouwinvest schenken kerstcadeau aan project van Stichting HomePlan

Nu op WijNoordHolland