Nieuws

10 jaar Blockchain groots gevierd op 1 november in De Balie

Precies 10 jaar na de geboorte van blockchain en bitcoin ziet een nieuw contentplatform het levenslicht.


AMSTERDAM – Contenthuis Scripta start met Blockchain Birthday: een digitaal nieuws- en opinieplatform met alles over blockchain. Blockchain Birthday begint op 1 november met een blockchain verjaardagsfeest in De Balie in Amsterdam.

10 jaar blockchain, ofwel 10 jaar grensverleggende en ontwrichtende technologie. Met bijna dagelijks nieuwe toepassingen op heel uiteenlopende terreinen. Dat mag best worden gevierd. Blockchain Birthday pakt op 1 november flink uit met een evenement ter ere van de tienjarige. Met taart en champagne, maar vooral met een inspirerend programma, stevige inhoud en inspirerende sprekers.

Inspirerend programma

Blockchainevangelist Rutger van Zuidam blikt terug en vooruit. Louis de Bruin, Manager Europa Blockchain van IBM, filosofeert over de verdere robotisering van mensen en samenleving. De charitassector gaat op z’n kop, voorspelt Longfondsdirecteur Michael Rutgers. Robert-Reinder Nederhoed (Be-Landlord) en Rick Schmitz (Legal Things) zetten de boel verder op scherp met columns en intermezzo’s. Dat alles onder leiding van twee scherp doorvragende moderatoren: onderzoeksjournalist Jeroen Smit (onder meer De Prooi) en technologiejournalist Herbert Blankesteijn (FD/BNR).

Informatie

Blockchain Birthday: 1 november in De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam.

Tijdstip: 12.30 – 17.00 uur

Voor meer informatie over het evenement, de sprekers en het programma, ga naar https://blockchainbirthday.nl/

Vorig bericht Emark gaat verder onder vlag van Wunderman
Volgend artikel Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis verder als Dijklander Ziekenhuis

Nu op WijNoordHolland