Award

12 bedrijven door naar finale van NHN Business Awards 2022

Maandag 19 september heeft jury longlist teruggebracht naar drie kandidaten per categorie

12 bedrijven door naar de finale van NHN Business Awards 2022

Foto: NHN Business Awards 2022

Op 15 augustus jl. was de sluiting voor de genomineerden van de NHN Business Awards 2022 om hun ingevulde vragenlijst en een filmpje van 1 minuut over hun bedrijf aan te leveren bij de jury. De juryleden hebben zich vervolgens gebogen over alle antwoorden en filmpjes en zijn op 1 september tot een gezamenlijke longlist gekomen van 10 kandidaten per categorie voor 4 categorie├źn.

Maandag 19 september heeft de jury na diepgaand onderzoek deze longlist teruggebracht naar 3 kandidaten per categorie. De finalisten zijn bekend gemaakt tijdens het evenement ‘Wij gaan voor Energieneutraal’ in Hoorn. We mogen dan ook namens de jury de 12 finalisten bekend maken:
De bedrijven staan op willekeurige volgorde.

MKB Klein:

Startwijzer uit Hoorn
Brouwerij Egmond uit Egmond aan den Hoeff
Bas Koeten Racing uit Westwoud

MKB Midden:

Intures BV uit Velsen-Noord
H20 Esports uit Purmerend
Blok System Supply uit Velsen-Noord

Grootbedrijf:

Logchies uit Beverwijk
Kinderopvang Berend Botje uit Zwaag
GP Groot uit Alkmaar

Thema Award Maatschappelijk ondernemen:

Upp! UpCycling Plastic uit Zuidermeer
Green Simplicity uit Andijk
CirTec uit Purmerend

Pitch

Op 27 oktober staan deze 12 finalisten op het podium met een pitch van 2 minuten. Daarmee behalen ze hun laatste rapportcijfer en wordt door de juryleden bepaald welke plaats de finalisten hebben behaald.
Ook het publiek heeft een stem. Vanaf dinsdag 20 september kan iedereen op de website een stem uitbrengen op zijn/haar favoriet. Het bedrijf met de meeste stemmen op 24 oktober wint de NHN Publieks Award, die uiteraard ook op 27 oktober tijdens de finale bekend wordt gemaakt.

De organisatie beloofd een prachtige avond in stijl, waarin iedere bezoeker op zijn of haar best gekleed is in rokkostuum of galajurk. Het wordt feestelijk ontvangen met een prachtig glas bubbels en tijdens de pauze en de afterparty zijn hapjes en drankjes inclusief.

Vorig bericht Staalbouwers fuseren onder Noord-Hollandse investeerder
Volgend artikel Noord-Hollandse start-up ontwikkelt 'Netflix van klassieke muziek'

Nu op WijNoordHolland