Nieuws

123inkt.nl voor 12e keer verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland

123inkt.nl mag zich voor de 12e keer Beste Webwinkel van Nederland noemen.


Nederhorst Den Berg
De webshop in printersupplies en kantoorartikelen werd tijdens de Shopping Awards XL door de consument verkozen tot winnaar in de categorie Computer, Hard- & Software.

De award werd op donderdag 28 maart uitgereikt tijdens het Shopping Awards XL-gala. Online retailers met een jaaromzet boven de 4 miljoen euro konden in aanmerking komen voor de publieksprijzen. In 11 verschillende categorieën werd door de consument een winnaar aangewezen via een onafhankelijk onderzoek van onderzoeksbureau SAMR.

In de categorie Computer, Hard- & Software was er concurrentie van branchegenoten Printabout en Alternate, maar was het 123inkt.nl die door klanten als beste beoordeeld werd op het gebied van service, assortiment, prijs en levering.

De Shopping Awards XS werden eerder die middag uitgereikt. Deze publieksprijzen zijn bedoeld voor webwinkels met een bedrijfsomzet tot maximaal 4 miljoen euro op jaarbasis. In de categorie Doe-het-zelf & Hobby was het 123-3D.nl die tot Beste Webwinkel verkozen werd. Bureaus Kiyoh en Toluna fungeerden als onderzoekspartners.

Dit was de 18e editie van de Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards). Het feestelijke gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk werd gepresenteerd door Dennis Weening. De titel ‘Beslist.nl Beste Winkel 2019’ werd door de vakjury aan Albert Heijn toegewezen.

Over 123inkt.nl

123inkt.nl is met ruim 2,5 miljoen klanten marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners, papier en kantoorartikelen. De webwinkel werd door consumenten al 12 jaar op rij verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Computer, Hard- & Software. 123inkt.nl feliciteert 123-3D.nl met de award in de categorie Doe-het-zelf & Hobby en hoopt op toekomstige awards voor de andere webshops: 123accu.nl, 123led.nl en 123schoon.nl.

 

Vorig bericht IT=Alkmaar opent deuren voor meiden met interesse in de IT
Volgend artikel Jan Franx waarnemend burgemeester Koggenland

Nu op WijNoordHolland