Samenwerking

123zakelijk sluit partnerovereenkomst met Xerox

Breder aanbod multifunctionele printers dankzij partnernetwerk

123zakelijk sluit partnerovereenkomst met Xerox

Foto: 123zakelijk, Wouter van Dijk (Xerox), Albert Zwart

Nederhorst den Berg,
123zakelijk, aanbieder van managed print services (MPS), heeft onlangs een partnerovereenkomst afgesloten met Xerox. Daarmee breidt 123zakelijk zijn partnernetwerk verder uit en kunnen klanten over een nog breder aanbod van multifunctionele printers beschikken. Eerder werd al een samenwerking aangegaan met Ricoh en Kyocera.

Beter inspelen op vraag van klanten

Met een focus op managed print services (MPS) voorziet 123zakelijk sinds 2020 de zakelijke markt van een alles-in-één oplossing voor de printomgeving. Managing director Albert Zwart van 123zakelijk: “Als officiële partner van Xerox kunnen we ons aanbod van multifunctionele printers verder uitbreiden en nog beter inspelen op specifieke wensen van onze klanten in het MKB, MKB+ en het grootzakelijke segment. Bovendien sluit de filosofie van Xerox naadloos aan op onze diensten: het aanbieden van alles-in-een-printeroplossingen op een rechtvaardige en servicegerichte manier. Met heldere afspraken en eerlijke prijzen.”

Duurzaam ondernemen

Zowel Xerox als 123zakelijk zetten in op duurzaam ondernemen. Zo heeft Xerox als doel niet later dan 2040 CO2-neutraal te zijn. Bij 123zakelijk ligt de focus op het recyclen van lege toners. In dat kader biedt 123zakelijk de mogelijkheid bij de installatie van de printers een inzamelbox voor lege toners te plaatsen. Daar wordt ook nog eens een goed doel mee ondersteund.

Vorig bericht Vernieuwd VIPLive Gepland Vervoer Amsterdam
Volgend artikel Zscaler neemt Canonic Security over

Nu op WijNoordHolland