Jubileum

24 juni: ondernemersevent jubilerende netwerkvereniging Het NON

Voor ondernemers, vrijdag 24 juni van 14.30 tot ca. 19.00 uur bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee

kees klomp non jubileumevent netwerkvereniging

Alkmaar,
Netwerkvereniging Het NON, Het Noord Noord-Hollands Ondernemers Netwerk, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum met een feestelijk netwerkevent op 24 juni bij Hotel Zuiderduin in Egmond. Tijdens dit event spreken Kees Klomp, ondernemer en hoogleraar Betekeniseconomie, en Dennis Karpes, sociaal ondernemer Justdiggit en Dance4Life, over het ondernemerschap in deze tijd.

De vereniging heeft haar jubileumjaar een thema meegegeven: BLOEI. Bestuursvoorzitter Natasha Ioppi: “De corona crisis is voor alle ondernemers een uitdaging geweest en ook nu gelden nog allerlei uitdagingen. Meer dan ooit beseffen we dat we anders moeten gaan ondernemen om ons bedrijf, onze economie en maatschappij tot bloei te brengen. Dat willen we met dit thema onder de aandacht brengen maar ook ondernemers een hart onder de riem te steken dat ondernemende bloei altijd mogelijk is.” Tijdens het jubileumevent op 24 juni geven de twee bevlogen sprekers hun eigen, inspirerende visie op het thema.

Bloei-event op 24 juni 2022

Het Bloei-event is toegankelijk voor iedere ondernemer die geïnteresseerd is en vindt plaats op vrijdag 24 juni van 14.30 tot ca. 19.00 uur bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Tickets (á 25 euro) zijn te bestellen via Eventbrite. De link is ook te vinden op de website van hetnon.nl.  Leden van Het NON kunnen gratis deelnemen en voor leden van andere ondernemersverenigingen geldt een speciale korting. Een kwart van de opbrengst van de ticketverkoop wordt gedoneerd aan de organisatie Justdiggit, van de aanwezige spreker Dennis Karpes.

Uitgesteld jubileum

Vorig jaar, 2021, was oorspronkelijk het jubileumjaar voor deze actieve ondernemersvereniging, maar vanwege de toen geldende corona-maatregelen was besloten het jubileum en de festiviteiten een jaartje uit te stellen om het toch groots te kunnen vieren. Naast het event op 24 juni, met een openbare ticketverkoop, viert Het NON ook nog een besloten ledenfeest in september.

Meer informatie over het event, de sprekers en Het NON is te vinden op de website van Het NON: www.hetnon.nl

Vorig bericht Bonhoeffer College in prijzen met Vakkanjers Explorer
Volgend artikel Jungle-achtige daktuin Inspyrium wint Rooftop Award

Nu op WijNoordHolland