Aanbesteding

Atos wint aanbesteding overheidscommunicatie GT Connect

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft de raamovereenkomst voor de gezamenlijke aanbesteding van overheidscommunicatie in GT Connect gegund aan Atos.


Amstelveen
De aanbesteding GT Connect is uitgevoerd door het team GT van VNG Realisatie, onder regie van de stuurgroep GT. Na inwerkingtreding van de raamovereenkomst op 13 april 2019, zal VNG de functionaliteit en betrouwbaarheid van de nieuwe omgeving eerst toetsen door middel van een Proof of Delivery. In de komende maanden wordt bekendgemaakt vanaf welk moment en op welke wijze gemeenten concrete afspraken kunnen maken over de levering van de diensten die onder GT Connect vallen. Graag nodigen de VNG en Atos de deelnemende gemeenten uit voor de VNG regiosessies waarin de gemeenten nader geïnformeerd wordt.

Atos is na een nauwgezette beoordeling als winnaar van de aanbesteding uit de bus gekomen. Zij is de aangewezen partij om gemeenten te ondersteunen bij de inzet en doorontwikkeling van hun communicatie. Atos biedt een gebruiksvriendelijk communicatieplatform dat gemeenten, teams en individuen in staat stelt effectief en efficiënt samen te werken, ongeacht de locatie en het tijdstip. Het resultaat is een transformatie van de manier waarop gemeenten, burgers, bedrijven en instellingen communiceren en samenwerken. Atos heeft met het Unify Unified Comminucations platform een lange staat van dienst als leverancier van geïntegreerde omnichannel klant contactcentra (KCC), communicatie- en collaboratie-oplossingen. Atos is leidend in digitale transformaties en heeft veel ervaring met vergelijkbare transities voor toonaangevende klanten. In januari 2019 is Atos voor het derde achtereenvolgende jaar gepositioneerd als Leider in het Magic Quadrant voor Managed Workplace Services van Gartner.

Atos kijkt er naar uit om samen met de gemeenten een volgende stap te zetten in de digitalisering van communicatie en gemeenten in staat te stellen om volop te profiteren van de mogelijkheden die moderne communicatiemiddelen bieden om effectiever en efficiënter samen te werken met burgers, bedrijven en instellingen.

VNG en Atos zullen de deelnemers nader informeren over de specifieke functionaliteiten en toepassingen die via het platform beschikbaar worden gesteld, aanmelden kan via de volgende pagina: https://formulieren.vngrealisatie.nl/GTConnect_regiobijeenkomsten

Vorig bericht Stem op een ondernemer!
Volgend artikel Lightspeed lanceert compleet loyalty programma voor horeca en retail

Nu op WijNoordHolland