WijOpDeWeg

Autohuis van Dijk sluit zich aan bij Autovakmeester

Wordt daarmee partner van Alliance Automotive Group Benelux

Autohuis van Dijk Autovakmeester

Purmerend,
Per 1 juli heeft Autohuis van Dijk in Purmerend zich aangesloten bij de garageformule Autovakmeester. En wordt daarmee partner  van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijft de eigenaar Dick van Dijk eigen baas en bieden ze dezelfde uitstekende service aan de klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen van Autovakmeester.

Klaar voor de toekomst

Dick van Dijk vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG.”

Toevoeging aan landelijk netwerk

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Dit professionele autobedrijf is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat”.

De klanten van deze garage kunnen met alle automerken terecht in de werkplaats met voldoende meetapparatuur voor onder andere onderhoudsbeurten, APK keuringen en schadeherstel.

Vorig bericht Riro Techniek sluit zich aan bij Autovakmeester
Volgend artikel Airopack International bv stelt Maarten Kool aan als nieuwe directeur

Nu op WijNoordHolland