Certificering

Bedrijfsterreinen Heiloo gecertificeerd voor Keurmerk Veilig Ondernemen

Uitreiking tijdens Ondernemersontbijt

Bedrijfsterreinen Heiloo gecertificeerd voor Keurmerk Veilig Ondernemen

Heiloo,
De bedrijventerreinen Boekelermeer, Oosterzij en Oude Werf in Heiloo zijn gecertificeerd voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Dit is een erkenning voor de samenwerking op de bedrijventerreinen om de veiligheid te verbeteren.

Samenwerken aan veiligheid

Een belangrijke voorwaarde bij het behalen van het certificaat is dat ondernemers samen met de gemeente, politie en brandweer afspraken maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. De schade aan bedrijven door criminaliteit en het onveiligheidsgevoel op de terreinen voor ook de werknemers wordt hiermee aanzienlijk verminderd.

Nieuwe afspraken

De samenwerking op veiligheidsgebied dateert al uit 2008. Om de samenwerking opnieuw te bekrachtigen wordt er nu ook een nieuw convenant ondertekend. Wethouder Economische Zaken Rob Opdam: “Samenwerken is essentieel, vooral waar het gaat om de veiligheid. We zijn blij met het keurmerk voor onze ondernemers en dat de bedrijventerreinen voldoen aan de criteria.”

Ondernemersontbijt

De uitreiking van het certificaat vindt plaats tijdens het ondernemersontbijt georganiseerd door het Platform Veilig Ondernemen in het kader van de week van de Veiligheid. Dit is vrijdag 13 oktober in de Cultuurkoepel te Heiloo. Het hernieuwde convenant behorende bij het keurmerk wordt dan ook ondertekend door wethouder Rob Opdam, brandweercommandant Petra Abma, politiechef Jaap van der Woude en een vertegenwoordiger van bedrijvenvereniging Ondernemend Heiloo.

Vorig bericht Bouw Integraal Kind en Expertise Centrum (IKEC)
Volgend artikel Top 5 meest gelezen artikelen op WijNoordHolland van afgelopen week

Nu op WijNoordHolland