Nieuws

Bent u de meest duurzame MKB-er van Amsterdam?

Doe mee aan de DAM Prijs 2018!


Houdt u in al uw bedrijfsbeslissingen rekening met milieu en sociale aspecten? Schrijf u nu in en maak kans op de titel ‘meest duurzame ondernemer van Amsterdam’ én een publiciteitscampagne ter waarde van € 4.000.

Ik doe mee

Deelnemen is eenvoudig. Vul de korte vragenlijst in en mogelijk wordt u de opvolger van eerdere winnaars van de Dam Prijs zoals DGTL, New Electric en Chocolatemakers. Inschrijven kan tot en met zondag 7 oktober 23.59 uur.

Jury en Amsterdammers bepalen de winnaar

Uit de inschrijvingen selecteert de jury in november een top 3. Daarna is het aan het publiek om te stemmen op hun favoriet. Op vrijdag 23 november maken we de winnaar bekend tijdens de week van de Ondernemer. De winnaar is dé meest duurzame MKB-ondernemer van Amsterdam en wint een publiciteitscampagne ter waarde van € 4.000.

Kent u een duurzame ondernemer? Draag diegene voor!

Draag uw favoriete duurzame MKB-ondernemer voor door een mail te sturen naar Ondernemersprijs@Amsterdam.nl. Wij nemen dan contact op met de betreffende ondernemer.

Stimuleren duurzaam ondernemen

Met de DAM Prijs stimuleert de gemeente Amsterdam duurzaam ondernemen. Met de prijs wil de gemeente inspirerende voorbeelden in de stad op dit gebied zichtbaar maken. De prijs wordt uitgereikt op initiatief van de gemeente Amsterdam, samen met MKB-Amsterdam, Marktlink, Rabobank, Het Parool en De Ondernemer.

Amsterdamse Ondernemers Prijs

Op 23 november wordt ook de Amsterdamse Ondernemers Prijs uitgereikt. Beide prijzen hebben dit jaar hun krachten gebundeld. Uiteraard kunt u zich voor beide prijzen inschrijven als u aan alle voorwaarden voldoet. Kijk op www.amsterdam.nl/ondernemersprijs voor meer informatie over beide prijzen.

Vorig bericht Opening Gebouw C in Alkmaar: Innovatielab, incubator en ontmoetingsplek
Volgend artikel Tipje van de sluier nieuwe Kia ProCeed

Nu op WijNoordHolland