Ondernemingsplatform

Bestuur beter business lanceert versie 3.0 voor Haarlem en IJmond

Het ondernemingsplatform beter business nam dinsdag 12 september afscheid van haar voorzitter Brigitte Paulissen

 

Bestuur beter business lanceert versie 3.0 voor Haarlem en IJmond

Haarlem,
Het ondernemingsplatform beter business nam dinsdag 12 september afscheid van haar voorzitter Brigitte Paulissen. Opvolger Casper van Diemen stelde in de Koepel in Haarlem het nieuwe bestuur voor en presenteerde de nieuwe visie aan de aangesloten partners. Bij de presentatie waren rond de 65 partners aanwezig.

Beter business is opgezet door Simon Paagman en later voortgezet door Brigitte Paulissen. Zij neemt nu samen met Jan Koekkoek (Köster Advocaten) en Okrah Donker (Triple Threat) plaats in een nieuwe adviesraad. Beter business is omgezet naar een stichting. Het nieuwe bestuur bestaat uit Casper van Diemen (voorzitter), Alexander Westerwoudt, Lisa van Heusden, Mike Rijkers en Valerie Vallenduuk. Het doel van het nieuwe bestuur is om in te spelen op het menselijke aspect van ondernemen en vooral veel van elkaar te leren. Iedere bijeenkomst zal worden benaderd als een reis.

Loslaten van een kind

Brigitte Paulissen blijft betrokken bij het ondernemingsplatform, maar draagt na zeven jaar met vertrouwen het stokje over aan het nieuwe bestuur. “Het geheim van betere business is de kracht van de ontmoeting. Ik ben trots en blij dat 5 jonge ondernemers het roer overnemen.”

De vier O’s van zakendoen in Haarlem en IJmond

Het nieuwe bestuur gelooft dat tijdens modern zakendoen een goede balans moet bestaan tussen ondernemers, onderwijs, overheid en omgeving. Casper van Diemen: “We willen hét netwerk zijn voor organisaties die contact willen met de 4 O’s in de regio. De overdracht van Brigitte naar het nieuwe bestuur is vandaag vrolijk verlopen en ik denk dat we een erg sterk team hebben en een mooie basis voor de toekomst.”

 

Vorig bericht Ontdek de smaakvolle wereld van Zaanstreek-Waterland
Volgend artikel Zenchef|Formitable neemt reserveringsplatform Resengo over

Nu op WijNoordHolland