Betty Blocks als een Leader…

Betty Blocks als een Leader in de Mobile Low-Code Platforms for Business Developers


ALKMAAR – Betty Blocks, het eerste ISO-gecertificeerde no-code applicatie-ontwikkelplatform, kondigt zijn debuut aan als een leader in de Forrester Wave: Mobile Low-Code Platforms for Business Developers Q3 2018, by Forrester Research, Inc. – een evaluatie van low-code (en no-code) platformen voor mobiele applicatie-ontwikkeling. Omdat Forrester in dit rapport de platformevaluatie segmenteert op de gebruiker, onderstreept dit de mogelijkheden die het Betty Blocks-platform biedt voor de business developer.

In de Forrester Wave™: Mobile Low-Code Platforms for Business Developers, Q3 2018, zijn de 12 belangrijkste providers geëvalueerd aan de hand van verschillende criteria en hoe deze hebben bijdragen aan applicatie-ontwikkeling en realisatie. (AD&D)

De criteria waaraan vendors worden getoetst, zijn vervolgens gegroepeerd in drie categorieën: huidig aanbod, strategie en aanwezigheid op de markt. Betty Blocks kreeg de hoogst mogelijke scores in de business model/service vision, de product roadmap en de criteria voor productontwikkelingsgroei.

Het rapport geeft aan: “Betty Blocks combineert low-code met open source en creëert zo een krachtig platform. Het platform is gecentreerd rond het idee van hergebruik en integreert met verschillende diensten om het kernproduct te verbeteren. Klanten van Betty Blocks prijzen het gemak waarmee je start met bouwen door het snel inzetten van functionele blokken. Daarnaast kan je ook kiezen om vooraf geïnstalleerde apps uit de openbare “Block Store” te nemen of zelf componenten te maken en deze in een privé Block Store op te slaan.”

Platformen in de Mobile Low-Code Platforms for Business Developers Forrester Waveâ„¢ zijn bedoeld voor die groep zonder een professionele achtergrond in applicatie-ontwikkeling. Met low- en no-code tools kunnen zakelijke gebruikers de kloof dichten tussen de behoefte aan (mobiele) maatwerk-applicaties en het tekort aan professionele ontwikkelaars. Een no-code platform helpt bedrijven om applicaties sneller te bouwen door de citizen developer te empoweren en daarmee ook de business en IT op beter elkaar af te stemmen.

Chris Obdam, CEO van Betty Blocks
“Er is een grote behoefte aan tools zonder gebruik van code, omdat meer organisaties de druk voelen om te innoveren”.

“We willen bedrijven ontlasten van de beperkingen die coderen met zich meebrengt en bieden hen een platform om snel veel effectievere en flexibelere innovatieve oplossingen te bouwen.”

Obdam vervolgt: “We zien dat onze visie elk kwartaal duidelijker vorm krijgt. De marktomstandigheden kloppen en we geloven dat we bedrijven de juiste handvatten bieden die ze nodig hebben om te innoveren. ”

Download het officiële Forrester-rapport voor meer informatie.

Over Betty Blocks

Betty Blocks is ‘s werelds meest toonaangevende no-code high-productivity aPaaS-bedrijf. Met het volledig in de cloud gebaseerde no-code platform bouw je gemakkelijk complexe bedrijfsapplicaties. Betty Blocks is benoemd tot visionair, hoog scorend op gebruiksvriendelijkheid door G2 Crowd en het eerste no-code hpaPaaS die de ISO-certificering heeft behaald. Hiermee valideert Betty Blocks zijn visie, klantsucces en veiligheid van het platform. Zo snel als dat je met Betty Blocks applicaties ontwikkelt, zo snel breidt het bedrijf zich internationaal uit. Op dit moment heeft het bedrijf kantoren in Nederland, Duitsland, de US, Japan, Zuid-Afrika en Mexico. Je vindt ze op www.bettyblocks.com en op Twitter.

https://www.youtube.com/watch?v=QzGPP1XskBM

Meer nieuws van Betty Blocks