Nieuws

Bijenkorf Noord-Holland heropent woensdag de deuren

De Bijenkorf heropent vanaf woensdag 29 april al zijn winkels. Ook de filialen in Amsterdam en Amstelveen zijn dan weer voor publiek bereikbaar.


Bijenkorf

De warenhuisketen Bijenkorf, met landelijk zeven filialen, laat weten dat het diverse veiligheidsmaatregelen neemt. Zo is onder andere de 1,5 meter afstandsregel van kracht, wordt het aantal klanten dat tegelijkertijd in de winkels kan zijn beperkt (1 per 25 vierkante meter) en zijn er plexiglas schermen geïnstalleerd op de kassa’s.

RIVM

De adviezen van het RIVM, de overheid en INretail zijn leidend en alle benodigde voorzorgsmaatregelen zijn genomen om ieders veiligheid te optimaliseren. Tevens heeft de Bijenkorf veiligheidscoördinatoren aangesteld, zijn er looproutes aangebracht en horeca- en cosmeticaservices zijn niet beschikbaar.

Sinds 17 maart waren alle winkels van de Bijenkorf tot nader order gesloten om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. “We hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat iedereen bij de Bijenkorf zo veilig en prettig mogelijk kan winkelen. In deze bijzondere periode gaan wij er vanuit dat iedereen de veiligheidsrichtlijnen in acht neemt,†aldus De Bijenkorf heropent vanaf woensdag 29 april al zijn winkels. Ook de filialen in Amsterdam en Amstelveen zijn dan weer voor publiek bereikbaar., Directeur Winkels & Operations.

Bron: WijLimburg

Vorig bericht Omzet webshops groeit door Corona-crisis
Volgend artikel Jonge horeca-ondernemer brengt betaalbare schermen voor 1,5 meter bedrijfsleven op de markt

Nu op WijNoordHolland