Nieuws

Body & Fit opent nieuw kantoor in kantoorgebouw Q-Port

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Body & Fit in kantoorgebouw Q-port


Q-Port

Amsterdam
Het bedrijf huurt 1.550 m² op de vierde verdieping. Het kantoor van in totaal 12.700 m² ligt aan de Kingsfordweg 43-117 in Amsterdam Sloterdijk. Door deze huurtransactie is Q-Port volledig verhuurd.

Body & Fit is een specialist in sportvoeding en voedingssupplementen en verhuist in het eerste kwartaal van 2020 van Heerenveen naar Amsterdam. Het bedrijf heeft voor Q-Port gekozen vanwege de grote vloeren, de gemeenschappelijke voorzieningen en de goede bereikbaarheid. De verhuizing draagt bij aan de internationale groeistrategie.

Q-Port ligt op een zichtlocatie langs de A10 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het pand in Amsterdam Sloterdijk is begin 2018 aangekocht door NSI. Het gebied verandert in hoog tempo van business district naar unieke stadswijk. NSI werkt in een gezamenlijke coalitie van (woning-)ontwikkelaars, ondernemers en de gemeente Amsterdam aan deze locatie van de toekomst.

NSI werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking met CBRE en NL Real Estate. Body & Fit werd begeleid door Colliers International.

Vorig bericht Waar zijn de innovatieve mkb-bedrijven van Nederland?
Volgend artikel BNG Amsterdam duurzaamheidsfonds introduceert sportlening voor sportverenigingen

Nu op WijNoordHolland