Nieuws

Broodfonds informatiebijeenkomst ondernemers Amsterdam

Voor ondernemers uit de omgeving van Amsterdam is er een informatieavond op 6 april a.s.  

 Broodfonds informatiebijeenkomst Amsterdam

Het Broodfonds is een succes door heel Nederland. In zo’n collectief spreken zelfstandigen af om elkaar te steunen bij arbeidsongeschiktheid. Het is een sociaal vangnet voor en door ondernemers. De Broodfondsen bestaan nu zestien jaar. Met landelijk al 622 groepen waar meer dan 28.000 ondernemers aan meedoen. Voor ondernemers uit de omgeving van Amsterdam is er een informatieavond op 6 april a.s.  

Veel ondernemers hebben geen financieel vangnet als zij arbeidsongeschikt worden. Als oplossing ontwikkelde een groep ondernemers het Broodfonds. In een Broodfonds kennen en vertrouwen de deelnemers elkaar. Iedereen die meedoet stort maandelijks een bedrag op een eigen rekening, wordt iemand arbeidsongeschikt dan ontvangt diegene van iedereen een bedrag om van te leven.

Hoe het werkt
Het Broodfonds is er voor alle soorten ondernemers, zowel zzp’ers als zelfstandigen met een BV of VOF. De maximaal vijftig deelnemers leggen geld in op individuele rekeningen. Zodra een van hen arbeidsongeschikt raakt, krijgt die van de anderen tijdelijk financiële steun.

Broodfonds informatieavond Amsterdam
De avond is er voor mensen die een groep zoeken om bij aan te sluiten of zelf een Broodfonds willen starten. U krijgt uitleg en antwoord op vragen. Een kort filmpje met uitleg staat op de site www.broodfonds.nl 

Tijdstip: woensdag 6 april 2022 (19:00 inloop) start 19:30
Locatie: Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 VS Amsterdam
Entree: aanmelden vooraf via de website.

Vorig bericht € 9,5 miljoen subsidie voor duurzame innovatie Noord-Holland
Volgend artikel Munckhof geselecteerd voor internationale zakenreizen Van Gogh

Nu op WijNoordHolland