ICT

Het eerste circulaire IT congres in Nederland

Internationale conferentie zal nieuwste Circular IT en refurbishment producten, diensten en bedrijven onder aandacht brengen


Doorn,
Op 16 november 2022 zal het eerste Circulaire-IT congres in Nederland plaatsvinden. Op deze fysieke eendaagse internationale conferentie worden de nieuwste Circular IT en refurbishment producten en diensten en bedrijven onder de aandacht gebracht, en worden wet- en regelgeving en trends besproken.

Het Circulaire-IT Congres is  eerste en enige internationale congres in Nederland die het terugdringen van IT-Waste aankaart en die een business platform creëert voor aanbieders van Circulaire producten en diensten. Het uitgebreide programma van toonaangevende sprekers is inspirerend voor iedereen die bedrijfsmatig aan duurzaamheidsdoelstellingen wil werken. U ontmoet er toekomstige kennis- en businesspartners.

Het eerste circulaire IT congres in Nederland

Deze fysieke eendaagse internationale conferentie zal de nieuwste Circular IT en refurbishment producten en diensten en bedrijven onder de aandacht brengen. We hanteren een holistische benadering die zowel IT-Waste in al zijn vormen als de oplossingen voor de wereldwijde IT-Waste crisis aanpakt: Trade back programma’s, verhuur, multi-vendor ondersteunende diensten, reparatie, refurbishing, hergebruik, life cycle management, recycling technologieën, materiaalterugwinning oplossingen, handelsplatformen, end-of-life strategieën voor elektronisch afval, refurbishing in retail en B2B, evenals de regelgeving en business modellen om de milieu-impact van alle vormen van consumenten- en industrieel IT-Waste te helpen verminderen.

Deskundige sprekers

Wij zullen nationale en internationale deskundige sprekers bijeenbrengen van fabrikanten van consumenten- en b2b-elektronica en de toeleveringsketen, eWaste recyclers en afvalbeheerbedrijven, fabrikanten van recyclingtechnologie, deskundigen op het gebied van materiaalterugwinning, de sectoren hergebruik, remanufacturing en refurbishment van elektronica, specialisten op het gebied van duurzame materialen en leveranciers van chemicaliën, wetenschap, de academische wereld, beleidsmakers, NGO’s, onderzoeksinstellingen en consultants.

Het congres zal in 2022 een gelegenheid zijn voor de Nederlandse en wereldwijde IT-Waste community om elkaar face-to-face te ontmoeten en van elkaar te leren.

Vorig bericht Lichte stijging WW-uitkeringen regio Amsterdam
Volgend artikel Innovatiefestival Noord-Holland op 27 oktober

Nu op WijNoordHolland