Management

Clarity introduceert nieuw leiderschap

Aanhoudende bedrijfsgroei wordt ondersteund door nieuwe bestuursleden

Clarity introduceert nieuw leiderschap

Foto: Clarity, Sami McCabe (CEO)

Amsterdam,
Internationaal marketing- en communicatiebureau Clarity introduceert een nieuwe leiderschapsstructuur en maakt verscheidene promoties en benoemingen bekend in het senior leiderschapsteam. De nieuwe structuur dient ter ondersteuning van de aanhoudende groei van het bureau. Bovendien krijgt talent binnen Clarity meer mogelijkheden voor professionele groei.

Doorgroeitrajecten binnen Clarity

Presidenten zijn bevlogen specialisten in een specifieke communicatietak van sport. Zij ondersteunen klanten met senior advies in complexe vraagstukken en helpen de algehele dienstverlening van het bureau te versterken. Partners zijn leiders en aandeelhouders die hun talent voor ondernemerschap inzetten om de verdere groei van Clarity en hun teams aan te sturen. Dit model met twee doorgroeitrajecten biedt groeimogelijkheden voor uiteenlopende persoonlijkheden en vaardigheden en helpt om carrièrekansen af te stemmen op het individu. Daarnaast wordt de zakelijke besluitvorming gedecentraliseerd, zodat Clarity ook bij verdere groei een wendbare, strategische partner blijft.

‘Talent belonen en ondersteunen’

Sami McCabe, CEO bij Clarity: “We bouwen aan een nieuw type communicatiebureau, dat klaarstaat voor al onze diverse collega’s in iedere fase van hun leven. Dat betekent dat we meer outside-the-box moeten denken om talent binnen onze organisatie te belonen en te ondersteunen. Deze nieuwe structuur biedt specialisten de kans om verder te groeien zonder de vereiste van bedrijfsmanagement, terwijl talent in ondernemerschap weer op andere wijze wordt beloond. Ik ben ontzettend blij met deze slimme, getalenteerde en ambitieuze groep mensen en ben er van overtuigd  dat ze als presidenten en partners positieve impact op het bureau zullen maken.”

Partners en presidenten van Clarity

De eerste partners van Clarity zijn Thomas Cordes (Benelux), Kara Silverman (VS), Philip Reid (VK), Liam McLaughlin (VK), Holly Hunter (VK), Sam Benson (VK) en Graham Beedie (VK). De eerste lichting presidenten en hun regio’s zijn Monica Feig, EVP Communicatie (VS); Nick Lansman, EVP Public Affairs (VK); Margaret Carpo, SVP Communicatie (VS); Jason Wakeford, SVP Communicatie (VS); Michael Gonzalez, SVP Corporate Strategy (VK); Naomi van Duin, SVP Communicatie (Benelux); Cat Biggart, SVP Communicatie (VK).

Internationale groei

De nieuwe structuur is nodig om sterke bedrijfsgroei te ondersteunen. In 2022 bereikte de wereldwijde omzet $ 20 miljoen en het team groeide met 8,5%, mede na enkele acquisities. Na de succesvolle overname van public affairs-bureau Political Intelligence UK is Clarity nu ook aanwezig in Azië-Pacific met de overname van Sefiani, een bekroond bureau voor strategische communicatie en reputatiemanagement in Sydney, Australië.

Nieuwe bestuursleden

Naast de benoeming van partners en presidenten, zijn er veranderingen binnen Clarity’s raad van bestuur. Huidige bestuursleden Rachel Gilley en Lucy Knox zijn gepromoveerd tot respectievelijk Chief Client Officer en Chief Commercial Officer. Robyn Sefiani sluit aan als President, ANZ & Reputation Counsel. Tot slot is Caroline Iroegbu, General Counsel bij Clarity, benoemd tot bestuurslid. Alex MacLaverty, COO bij Clarity zegt: “Rachel, Lucy, Robyn en Caroline zijn buitengewoon getalenteerde, slimme en geweldige mensen. Ik ben verheugd ze in deze nieuwe rollen te zien stappen. Samen met de rest van het bestuur ben ik ervan overtuigd dat we een eersteklas team hebben die de visie van Clarity waar kan maken.”

Vorig bericht Zien Group versterkt senior managementteam
Volgend artikel Nieuwe leden RvC van Momentum Leisure

Nu op WijNoordHolland