Nieuws

Corendon en KLM tekenen overeenkomst voor een kwart miljoen vliegtuigstoelen naar Curaçao

Donderdag 13 februari 2020 – Corendon en KLM hebben vandaag een nieuwe overeenkomst ondertekend voor vluchten naar Curaçao.


Corendon en KLM

Haarlemmermeer
Vanaf het winterseizoen 2020/2021 neemt Corendon gedurende een periode van drie jaar een kwart miljoen stoelen af bij KLM.

Met deze overeenkomst heeft Corendon gedurende het hele jaar gegarandeerde capaciteit bij KLM op vluchten van en naar Curaçao, wat naadloos aansluit op de groeiambities die Corendon op Curaçao heeft. Voor KLM draagt de overeenkomst bij aan het verder versterken van de positie op de markt voor pakketreizen naar het populaire vakantie-eiland.

Harm Kreulen – Directeur KLM Nederland
We werken al sinds 2014 tot volle tevredenheid samen met Corendon voor onder andere pakketreizen naar Curaçao. De populariteit van dit prachtige eiland blijft stijgen in Nederland. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we de samenwerking de komende drie jaar voortzetten

Lees ook: Italiaanse koffiebrander Lavazza stapt in Corporate BioFuel Programma van KLM

Atilay Uslu, oprichter Corendon
Curaçao is een van onze topbestemmingen, mede dankzij de samenwerking met KLM

“Op 1 april dit jaar zetten we de volgende stap met de opening van het Corendon Mangrove Beach Resort, ons eigen schitterende vijfsterrenresort met all-in concept en een spectaculair aquapark. Samen met KLM verwachten we dat we veel Nederlandse vakantiegangers daar een fantastische vakantie kunnen bieden,:  aldus Ulsu.

Vorig bericht NH Catering & Events group verzorgt met onderwijs, jongerenwerk en ondernemers het Westfriese diner
Volgend artikel € 10 miljoen subsidie voor bedrijventerreinen, winkelgebieden en verblijfsrecreatie

Nu op WijNoordHolland

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Werkapp Maqqie blijft exponentieel groeien