Nieuws

Cushman & Wakefield sluit zich aan bij NVM Business

Op 5 juni tekenden Cushman & Wakefield en NVM Business de lidmaatschapsdocumenten op de Provada.


Amsterdam
Cushman & Wakefield, marktleider in alle sectoren van de commercieel vastgoedmarkt, sluit zich aan bij NVM Business. Op woensdag 5 juni tekenden Jeroen Lokerse (Cushman & Wakefield) en Marcel de Boer (NVM Business) de lidmaatschapsdocumenten op de Provada op de stand van NVM Business.

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands Cushman & Wakefield
“Een van de belangrijkste speerpunten in onze strategie is een ´trusted´ partner zijn voor onze klanten en een rolmodel voor de sector.”

“Dit gaat wat ons betreft over kennis delen, transparantie vergroten en krachten bundelen met marktpartijen die elkaar onderling versterken. Wij zien in NVM Business zo´n partner, ons lidmaatschap maakt onze beider organisaties sterker.â€

Cushman & Wakefield telt wereldwijd 400 kantoren in 70 landen met meer dan 51.000 medewerkers. In Nederland telt de adviesorganisatie tien kantoren en 550 professionals.

Marcel de Boer, voorzitter NVM Business: “Het lidmaatschap van Cushman & Wakefield zorgt ervoor dat NVM Business in staat is de ambitie te realiseren om uit te groeien tot dé brancheorganisatie voor alle vastgoedadviseurs van commercieel vastgoed in Nederland, corporates, mid-corporates en het MKB. Daarnaast is de (inter)nationale kennis en kunde van Cushman & Wakefield en haar adviseurs van groot belang om op een nog professionelere wijze in te spelen op een snel veranderende markt en zo ook de autoriteitspositie van de NVM te vergroten.â€

Met ruim 725 vastgoedprofessionals is NVM Business een belangrijke speler in de commerciële vastgoedwereld in Nederland: het werkgebied van alle aangesloten makelaars en taxateurs bestrijkt het hele land en heeft vanwege het internationale karakter van de sector impact tot ver buiten de landsgrenzen.

Vorig bericht Westfriesland gastheer VNG Jaarcongres 2020
Volgend artikel Journalist, Zoek onze Weak Spot !

Nu op WijNoordHolland