Nieuws

De grootste obstakelrace ter wereld komt naar Johan Cruijff ArenA

De grootste obstakelrace ter wereld is Spartan!


#SPARTANAMSTERDAM

Amsterdam
Het mooiste stadion ter wereld? De Johan Cruijff ArenA! Wat krijg je als je die twee combineert? Magie! Amsterdam schrijft op zaterdag 20 juli geschiedenis: tijdens de historische Olympische Spelen was ‘Stadion’ het meest prestigieuze evenement… en Spartan laat deze zomer oude tijden herleven!

Met ruim tweehonderd races in dertig landen per jaar weet Spartan als grootste obstakelrace wereldwijd hoe het een uniek evenement moet neerzetten. Deelnemers aan de eerste Spartan Stadion-race in Nederland zullen dan ook een magische ervaring krijgen. Spartan zet de toon in professionaliteit, uniekheid, creativiteit en techniciteit.

Spartan eert de eeuwenoude traditie en organiseert ‘de Stadion-race’, de eerste wedstrijd tijdens de Olympische Spelen ooit gehouden, in iconische stadia wereldwijd. Een kleine greep uit het aanbod de komende maanden: Stade de France (Parijs), Wanda-Metropolitano (Madrid), Twickenham (Londen), Guang Zhou Stadion (China), Abu Dhabi Stadion Race (Verenigde Arabische Emiraten), Citi Field (New York, VS) én natuurlijk… de Johan Cruijff ArenA!

Met de catacomben als vertrekpunt gaan de deelnemers de heroïsche strijd aan met de tijd en zichzelf. De Johan Cruijff ArenA biedt een mooie verzameling van kronkelige gangen, lastige kruipruimtes, ontelbare traptreden en zware zandzakken. De finish is voor iedereen in zicht, maar wel pas als alle twintig obstakels overwonnen zijn.

Of je nou graag in de gym met gewichten gooit of liever met enige regelmaat een duurloop doet, de Stadion-race is er voor iedereen. Jong en oud, getraind en beginnend. Alle deelnemers aan de Spartan Race Amsterdam testen zichzelf deze zomer gedurende vijf kilometer op hun eigen niveau op spierkracht, souplesse, uithoudingsvermogen en snelheid.

Om een evenement neer te zetten waar iedereen nog lang over napraat heeft Spartan de organisatie ondergebracht bij Amsterdam Sport Events, organisator van de succesvolste triathlons in Nederland. Exclusief trainingspartner en organisator van de Spartan workout-tour is The Bootcamp Club, het grootste outdoor-sportbedrijf van Nederland.

Vorig bericht Sterkste omzetstijging bouwsector in meer dan tien jaar
Volgend artikel Startup Viperty wil IT Consultancy-wereld opschudden

Nu op WijNoordHolland