Travel

Overname zakenreisbureau Uniglobe THL Travel

De overname vindt plaats binnen de Uniglobe Travel Holland groep door Uniglobe-ondernemers Anita van Maanen en Rob Jansen

Overname zakenreisbureau Uniglobe THL Travel

Beeldmateriaal: THL Travel

Alkmaar, Almere,
Zakenreisbureau Uniglobe THL Travel met vestigingen in Alkmaar en Almere is per 1 april 2022 in handen van een nieuwe eigenaar.

De overname vindt plaats binnen de Uniglobe Travel Holland groep door Uniglobe-ondernemers Anita van Maanen en Rob Jansen. Met Uniglobe Alliance Travel en het groups & incentives label goMICE hebben zij reeds drie vestigingen. Rotterdam, Arnhem en Goes. Uniglobe THL Travel wordt overgenomen van Tessa Schulte en Lourens Stamhuis. Zij hebben Uniglobe THL Travel in de afgelopen 18 jaar hebben uitgebouwd tot een professionele reisonderneming voor zakenreizen, groups- & sports travel en events.

Krachten bundelen in een snel veranderende wereld

Directeur Uniglobe Travel Holland, Cees Klinkenberg feliciteert Anita en Rob met deze interne overname. “Binnen de Uniglobe groep wordt met veel passie en plezier samengewerkt en gebouwd aan de groei en professionalisering van het Uniglobe merk in de Nederlandse markt. De continuïteit van onze ongeëvenaarde Uniglobe dienstverlening aan klanten, alsmede de samenwerking met onze partners, is bij Anita en Rob in goede handen en gewaarborgd”, aldus Klinkenberg. Uniglobe THL Travel blijft onder de huidige naam opereren met de bestaande teams van reisexperts in Alkmaar en Almere.

Vorig bericht Werkzaamheden Vennewatersweg Heiloo uitgesteld naar 2023
Volgend artikel Eerste stap terugdringen zeer zorgwekkende stoffen Tata Steel

Nu op WijNoordHolland