Nieuws

Directie creatief bureau RAADHUIS Alkmaar maakt ruimte voor jong bloed

Al sinds de oprichting in 1974 helpt creatief bureau RAADHUIS haar klanten met het vertellen van hun verhaal.


Alkmaar – Van een communicatiestrategie tot online campagnes en van een visuele identiteit tot het ontwikkelen en vormgeven van website en apps. Het bureau bestaat uit een groep enthousiaste ontwerpers, communicatie-strategen en webdevelopers. De directie van het bedrijf maakt nu ruimte voor drie jonge eigenaren.

Directie

De leiding van RAADHUIS was lang in handen van Gerjon Rooker en Rob Marijn. Rooker is in 1993 bij het bedrijf in dienst getreden, Marijn sloot in 2001 aan, dus beiden zijn lange tijd aan het bureau verbonden geweest en hebben het bureau laten veranderen: het reclamebureau van weleer is nu een creative agency, met een sterk online karakter. Per 1 januari zijn alle aandelen overgedragen aan hun opvolgers, de drie Barten: Bart Verbiest, Bart van Dorp en Bart van Koppen. Zij vertegenwoordigen de drie belangrijke disciplines binnen RAADHUIS: creatie, development en advies.

Ruimte

Rooker en Marijn zijn geenszins van plan te stoppen met werken, maar creëren op deze manier ruimte voor de nieuwe eigenaren en ruimte voor zichzelf om – op eigen titel – nieuwe inspirerende projecten aan te pakken. Rooker blijft daarnaast nog enkele jaren verbonden als adviseur bij RAADHUIS.

Ambities

Wat de Barten zeker niet zullen veranderen is dat creatie of een goed idee altijd voorop staat en RAADHUIS bereid is daarvoor te strijden. Zowel bij de opdrachtgever als de eindgebruiker. Op geheel eigen wijze naar dingen kijken en echt goed luisteren, dat stelt RAADHUIS in staat om onderscheidend vermogen te vinden waar anderen het niet zien. Om dat vervolgens op fraaie wijze te visualiseren. Het meest creatieve en tofste bureau van de regio worden zien zij dan ook als de belangrijkste opdracht voor de komende jaren.

Bart Verbiest: “Wij hebben de kans gekregen om aan de slag te gaan met een schitterend bedrijf. Om ons heen staat een sterk en betrokken team, waarmee we de komende jaren onze creatieve positie in Noord-Holland willen verstevigen. RAADHUIS blijft altijd hét creatieve bureau uit de regio en daar zijn we trots op. We gaan ons stinkende best doen om te blijven verrassen, juist in een snel veranderende wereld.

Vorig bericht Gemeente Uithoorn en Ondernemersfonds Uithoorn – De Kwakel ondertekenen convenant
Volgend artikel Opnieuw recordomzet bloemen en planten

Nu op WijNoordHolland