Nieuws

Dunkin’ Donuts opent vestiging in Amstelveen

De koffie en donut gigant opent op 10 oktober haar deuren in Stadshart Amstelveen


Dunkin’ Donuts, een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken, opent dit najaar haar dertiende vestiging van Nederland in Amstelveen. Aan het Binnenhof van winkelcentrum Stadshart Amstelveen herrijst een nieuwe kiosk waar vanaf 10 oktober de overheerlijke koffie en donuts te verkrijgen zijn.

“Wij zijn heel trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart Amstelveen,†aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Het gebouw is speciaal gebouwd om de rest van het Stadshart te completeren.

Deze store zal het wereldwijde, in 2018 gelanceerde, nieuwe design van Dunkin’ Donuts krijgen. In de nieuwe vestiging zijn het complete donuts assortiment en alle dranken aanwezig. Geniet van fairtrade gecertificeerde koffie van 100% Arabica-bonen. Juist zin in verfrissing? Dan zijn de welbekende iced drinks, een heerlijke smoothie of de unieke Dunckaccino de perfecte optie.

Halloween donuts

Het welbekende koffie en donut merk komt het gehele jaar met speciale donuts. Tijdens de opening zijn, geheel passend bij de tijd van het jaar, de speciale Halloween donuts verkrijgbaar. Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn, alle dagen van de week.

Zin in al het lekkers van Dunkin’ Donuts thuis? Maak dan nu gebruik van Thuisbezorgd, Ubereats, Foodora of Deliveroo om de koffie en donuts te laten bezorgen.

Vorig bericht Fins Eficode opent Benelux-kantoor in Amsterdam
Volgend artikel Niet Saint-Tropez maar Amsterdam voor Superjachten

Nu op WijNoordHolland