Lancering

Eerste Europese marketplace distributieaanbieder in Benelux gelanceerd

Meer kansen voor online ondernemers in Benelux

Operator One

Foto: (links) Ondrej Hradec, (rechts) Stef van Boekel

De eerste aanbieder van Europese marketplaats distributie in de Benelux is vandaag van start gegaan. Marketplace Distri, een van Amazon grootste catalogus leveranciers, lanceert Operator One. Dit als gevolg van het hoge aantal afhakers op marketplaatsen en een groeiende vraag naar ondersteuning.

Online verkopers haken snel af door te veel werkdruk

Uit cijfers van Amazon NL blijkt dat bijna 70 procent van de verkopers binnen 100 dagen stopt. Dit komt door de hoeveelheid regels en taken die geëist worden door het platform.

Verkopers moeten rekening houden met onder andere: import, warehousing, content management, groeiende regelgeving, bijbehorende afdracht (EPR) en
btw-aangiftes.

Operator One kijkt verder dan alleen Amazon

Operator One is opgericht als one-stop-shop om het hele verkoopproces uit handen te nemen. Zij zijn de eerste in de Benelux die een volledig proces realiseren voor verkopers. Daardoor verandert het zaken doen via een marketplaats in een traditionele business to business transactie.

“Waar Marketplace Distri zich focuste op Amazon, zetten we Operator One in voor de Europese markt. Met Operator One zijn we actief op meer dan 100 verschillende Europese marketplaces zoals: Bol, eBay en Kaufland“, aldus Stef van Boekel, mede-oprichter Operator One.

Nieuwe CEO

Ondrej Hradec, CEO en mede-oprichter van Operator One, zijn focust ligt op automatisering, multichannel en strategie. Het streven van Operator One is om binnen enkele jaren te groeien naar 200 klanten.

“Bij Operator One hebben we een model uitgevonden dat deze ingewikkeldheden aanpakt, waardoor merken kunnen uitblinken in waar ze goed in zijn: hun producten. Dit betekent voor merken en producenten dat het niet alleen makkelijker is om de markt te betreden maar ook om daar te blijven. Samen zijn we niet alleen aan het navigeren in de Europese markt, we zijn bezig met het vormgeven van de toekomst ervan.” aldus Ondrej Hradec, CEO van Operator One.

Vorig bericht Zero Emission Zone staat centraal tijdens informatiebijeenkomst
Volgend artikel Bedrijven in Hoorn krijgen glasvezel internet

Nu op WijNoordHolland