Nieuws

Egelantierborrel Haarlem voor culturele sector en mogelijke kopers

Gemeente Haarlem organiseert een netwerkborrel in De Egelantier voor potentiele kopers / investeerders en de culturele sector.


Zo kunnen de partijen kennis met elkaar maken en mogelijkheden verkennen om een gezamenlijk programma op te stellen voor culturele en maatschappelijke voorzieningen in De Egelantier. De bijeenkomst vindt plaats in De Egelantier op 10 juli 2019 en duurt van 16.00 tot 19.00 uur.

De Egelantier aan de Gasthuisvest is eigendom van gemeente Haarlem. De gemeente wil het pand uit 1873 verkopen. Voorwaarde aan de verkoop is dat de koper het pand integraal ontwikkelt tot een hotel, met stadswoningen voor starters, jongeren en ouderen en tevens ruimte biedt voor culturele en maatschappelijke initiatieven. Een uniek concept voor de binnenstad van Haarlem. De borrel is de aftrap voor de aansluitende inspiratiemarkt die in september plaats zal vinden. Tijdens deze markt kunnen Haarlemse culturele en maatschappelijke organisaties laten zien welke plannen zij voor een deel van De Egelantier in petto hebben.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij projecten@haarlem.nl. Geef dan de namen, bedrijf/instelling, e-mail en telefoonnummer door.

Vorig bericht Thuis
Volgend artikel IWS huurt laatste opslagunit in AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park

Nu op WijNoordHolland