Bouw

Woningbouw: er bloeit iets moois in Zwaag

Verkoopmanifestatie voor Rozenbuurt

Er bloeit iets moois in Zwaag

Partnerbijdrage,
Er zijn van die plekjes in Nederland waar wonen eindeloos genieten wordt. Rozenbuurt is daar een prachtig voorbeeld van. Op een werkelijk heerlijke locatie in het oude dorpshart van Zwaag, worden de eerste zaadjes geplant van een gezellige woonwijk voor iedereen, met volop ruimte om te wonen, te leven en te beleven.

Eindelijk weer woningen in de dorpskern van Zwaag; Rozenbuurt komt tegemoet aan die langgekoesterde wens. Maar dat moesten niet zomaar woningen worden. Het stedenbouwkundig ontwerp toont een bijzondere woonwijk, die op natuurlijke wijze opgaat in de omgeving.

Duurzame en groene woonwijk Rozenbuurt

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, komt een duurzame en groene woonwijk Rozenbuurt, met 82 grondgebonden woningen en 20 kavels met grote variëteit aan woningtypes. Van rijwoningen en tweekappers tot appartementen en vrijstaande woningen in verschillende prijsklassen. Dat maakt van Rozenbuurt de ideale plek voor starters en doorstromers, singles en gezinnen, senioren en tweeverdieners.

Rozenbuurt verrijst op een 10 hectare groot terrein dat ligt in de hoek van de Dorpsstraat en de Oostergouw in Zwaag. De wijk is opgebouwd vanuit smalle licht slingerende groene dorpstraatjes die elk hun eigen gezicht hebben. Vanuit de enige toegangsweg tot de wijk kom je op een dubbele laan met aan weerszijden rijwoningen. Die woningen krijgen extra allure, waardoor de straat aandoet als een echte dorpslaan. Met rijke gevels, hoge goten, metseldetails en op de hoeken statige woningen. Als je kijkt naar de architectuur, dan sluit deze goed aan bij de manier waarop er vroeger in West-Friesland gebouwd werd.

Ruime keuze aan woningen

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de ruime keuze aan woningen. Wordt het woning Luxor, Vivaldi of een vrije kavel waar je voor valt? Het verkoopteam staat voor geïnteresseerden klaar met alle informatie en een fraaie folder met alle woningtypen. De woningen gaan per deelfase in de verkoop. Loop een route door de toekomstige wijk en proef de sfeer. Daarnaast vertellen financieel adviseurs belangstellenden graag meer over de financiering van hun toekomstige thuis in Rozenbuurt. Geïnteresseerden zijn welkom op donderdag 23 juni 2022 in Zwaag.

Datum: Donderdag 23 juni 2022
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Op locatie aan de Oostergouw 7 in Zwaag

Kijk voor informatie over Rozenbuurt in Zwaag op www.wonen-zwaag.nl.

Rozenbuurt straatbeeld verlengde kerkelaan

Vorig bericht Europese subsidie voor versterken plasmaketen
Volgend artikel Plaats voor ondernemers bij Broodfonds in Amsterdam

Nu op WijNoordHolland