Automotive

FinancialLease.nl helpt ondernemers aan de bak

inancialLease.nl wil de vaak complexe en trage financieringsmarkt voor ondernemers in Nederland versimpelen

financiallease
FinancialLease.nl wil de financieringsmarkt voor ondernemers in Nederland versimpelen. Met on-demand-leasen wil de online intermediair de nieuwe standaard in de financial leasemarkt worden, zich onderscheiden van de concurrentie en ondernemers meer bewegingsvrijheid bieden.

Om die nieuwe visie en missie onder de aandacht te brengen is financial lease de nieuwe merkcampagne ‘Aan de bak!’ begonnen. Daarmee viert FinancialLease.nl ook het 12,5 jarig bestaan en de twee overnames die het dit en vorig jaar deed.

Markt vergroot

FinancialLease.nl beheert zelf geen wagenpark, maar regelt de autofinanciering voor ondernemers. FinancialLease.nl heeft de afgelopen jaren ruim 50.000 ondernemers aan een autofinanciering geholpen. Door overnames van branchegenoten ROS Finance en BD Lease bouwde het zijn marktpositie als grootste van Nederland verder uit.

FinancialLease.nl helpt ondernemers aan de bak

,,Waar andere spelers zich vooral richten op praktische waarden als ‘zorgeloos lenen’, en ‘ondersteuning’, leggen wij de focus juist op wat ons verbindt met de doelgroep”, zegt marketing manager Kimberley van Everdingen. ,,Want net als de ondernemer zelf, kijkt FinancialLease.nl altijd naar wat kan. En met diezelfde ondernemers-mindset maken wij het leasen van een auto simpel en supersnel. De boodschap is helder: ‘Maak het mogelijk’. Door groots te denken en hard te werken. Linksom of rechtsom.”

De nieuwe campagne sluit volgens het bedrijf naadloos aan bij die merkwaarden. Met in de hoofdrol de ondernemer – niet de auto. ,,De hoofdgedachte is: Aan de bak! Echte ondernemers zijn namelijk niet te stoppen. En FinancialLease.nl ook niet”, aldus Van Everdingen.

Van strategie tot campagne

Strategisch ontwerpbureau Resoluut ontwikkelde voor FinancialLease.nl de nieuwe merkidentiteit met onder andere een nieuwe missie, visie, logo en brandvoice. Die zijn allemaal aangepast om de vernieuwde identiteit te weerspiegelen.
Full service agency Higuita brengt het merk tot leven met de campagne rondom de connectie met de ondernemers. De campagne ‘Aan de bak!’ gaat vanaf 16 oktober live en is zowel online als langs de weg te zien.

Vorig bericht N509 (Oosthuizerweg) overdag afgesloten op 24 en 25 oktober
Volgend artikel Bouw Integraal Kind en Expertise Centrum (IKEC)

Nu op WijNoordHolland