Nieuws

fit20 opent vestiging in Castricum

Fit worden in slechts 20 minuten per week

 

 

Het is vanaf 1 februari mogelijk in Castricum. Die dag opent fit20 Castricum haar deuren aan de Torenstraat 60. Daarmee krijgt deze plaats een eigen vestiging van het snelgroeiende Nederlandse fit20.

Fit in 20 minuten

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Beoefenaars trainen slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer en met waarborging van de privacy. De intensieve vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, trainen beoefenaars in dagelijkse kleding zonder te transpireren.

Heel bijzonder is de unieke fit20 sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat.

Voor directeur Walter Vendel, die fit20 ruim tien jaar geleden startte, is het openen van de studio in Castricum een nieuw hoogtepunt. ‘Omdat elke nieuwe vestiging ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden’, zegt Vendel. ‘Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in en rond Castricum en omgeving dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan die doelstelling.’

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. Vendel: ‘We zijn als formule de fase van scepticisme ontgroeid. Bij de opstart konden mensen niet geloven dat fit20 kon werken. Maar de successen op de studiovloer spreken boekdelen, waarmee het fit20-vliegwiel is gaan werken. Meer vestigingen volgden in Nederland en erbuiten, meer beoefenaars, meer succesverhalen. Deze effectieve training, met een solide  wetenschappelijke onderbouwing, heeft zich inmiddels bewezen.’

fit20 Castricum staat onder leiding van studio-eigenaar Willem van Brouwershaven, die uitkijkt naar de start van zijn ondernemersavontuur: “Ik ben er trots op dat ik mijn vijfde studio ga openen in de regio. Ik kijk ernaar uit om de inwoners van Castricum de mogelijkheid te bieden om in 20 minuten per week effectief te werken aan hun gezondheid”.

Vorig bericht Gemeente Stede Broec maakt uitbreiding camping De Gouwe Stek mogelijk
Volgend artikel Voorzitter LTO Nederland bezoekt Opmeer

Nu op WijNoordHolland