Nieuws

FleuraMetz wijzigt bestuursstructuur

Het handelsbedrijf in sierteeltproducten FleuraMetz wijzigt de bestuursstructuur.


Van links naar rechts: Martin Vered (CCO), Frank Koenen (CEO), Herman Raué (director Data & IT), Casper de Groot (CFO), Gerko Schortemeijer (CCO), Nancy van Kleef (director Marketing) en Caroline van den Broek (director HR)

Aalsmeer – FleuraMetz is wereldmarktleider in het bloemistensegment en wil voorop lopen in vernieuwing en innovatie. Het verschil wil FleuraMetz maken door uit te blinken in HR (de beste mensen), marketing (de beste klantbenadering en services) en IT (de beste digitale kanalen, data en logistiek).

De raad van bestuur van FleuraMetz breidt daarom het dagelijks bestuur van FleuraMetz uit met een Executive Team, waarin bovenstaande disciplines vertegenwoordigd zijn. Het Executive Team bewaakt de continuïteit van het dagelijks bestuur en waarborgt de vertegenwoordiging van FleuraMetz, zowel intern als extern. Naast de huidige vier leden van de raad van bestuur nemen Caroline van den Broek (director HR), Nancy van Kleef (director Marketing) en Herman Raué (director Data & IT) plaats in het Executive Team.

De FleuraMetz-groep distribueert bloemen, planten, accessoires, services en informatie. De jaaromzet bedraagt rond de 375 miljoen euro. Er zijn wereldwijd 1.400 mensen werkzaam bij FleuraMetz.

Vorig bericht Horeca exploitant HMSHost International boekt omzetstijging van 19 procent
Volgend artikel Kandidaten burgemeester Enkhuizen

Nu op WijNoordHolland