Mobiliteit

Zero Emission Zone staat centraal tijdens informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst over invoering Zero Emission Zones

Emissievrij

Zaanstad,
Werkgroep duurzame mobiliteit van Green Business Club Zaanstad organiseert op dinsdag 31 oktober een informatiebijeenkomst over de invoering van de Zero Emission Zones (ZEZ) en in Krommenie, Wormerveer en Zaandam. Deze zones zullen in Zaanstad per 1 januari 2026 gaan gelden. Deze avond in de Bullekerk in Zaandam start om 19.30 uur en wordt in samenwerking met de winkeliers en bedrijvenverenigingen in Zaanstad georganiseerd.

Tijdens de bijeenkomst wordt gekeken naar mogelijke collectieve oplossingen, zoals Zero Emission Stadslogistiek (ZES). Rinse van der Woude, directeur
Hubbel Stadslogistiek zal een presentatie geven over hoe je door samen te werken op een efficiëntere en schonere manier de levering van goederen kan organiseren. Daarnaast is er ruimte om in gesprek te gaan over individuele bedrijfsvraagstukken die komen kijken bij de overgang naar e-mobiliteit en een duurzame bedrijfsvoering.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd tijdens de Klimaatweek 2023 en heeft tot doel te informeren en op een constructieve wijze met elkaar na te denken over mogelijke oplossingen voor de uitdagingen ondernemers staan. Naast het plenaire programma gedeelte zijn er informatietafels van; Winkeliersvereniging In de Zaanbocht, DOKA winkeliersvereniging Krommenie, Stadshart Zaandam, Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid (OVZZ), Businesspark Wormerveer, Green Business Club Zaanstad en de Gemeente Zaanstad. De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 31 oktober in de De Bull aan de Westzijde 75 in Zaandam. De deuren van de Bullekerk gaan open om 19.00 uur en het programma is van 19.30 uur tot 22.00 uur. Toegang is gratis.
Aanmelden kan via www.greenbusinessclub.nl/zaanstad.

  • Dinsdag 31 oktober
  • De Bull, Westzijde 75 Zaandam (De Bullekerk)
  • Deur open om 19.00 uur
  • 19.30 u – 22.00 uur
Vorig bericht Payhawk lanceert internationale betalingen met Wise Platform
Volgend artikel Bedrijven in Hoorn krijgen glasvezel internet

Nu op WijNoordHolland