Management

Gemeentesecretaris Ciska de Jong vertrekt na 25 jaar uit Heiloo

Ciska de Jong neemt rol over van Jan Peter Wassens

Ciska de Jong vertrekt als gemeentesecretaris Heiloo

Foto: Gemeente Heiloo, Ciska de Jong

Heiloo,
Deze week heeft de gemeentesecretaris van Heiloo, Ciska de Jong, aan het college van burgemeester en wethouders en het managementteam van de BUCH laten weten na 25 jaar de gemeente Heiloo en de BUCH te verlaten. Op 1 januari 2024 start Ciska de Jong als de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Harderwijk. Zij volgt daar Jan Peter Wassens op.

‘Dankbaar’

Ciska over haar vertrek: “Met heel veel plezier en voldoening kijk ik terug op de afgelopen 25 jaar werkervaring bij de gemeente Heiloo, voor en met de BUCH-gemeenten en de werkorganisatie de BUCH. Ik heb veel geleerd en ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik in die jaren heb kunnen benutten. Daardoor kon ik vanuit verschillende rollen van betekenis zijn voor de gemeente, waarvan de laatste jaren als gemeentesecretaris. Ik ben trots op de collega’s in de organisatie die zich vol ijver inzetten om de dienstverlening aan onze inwoners goed te verzorgen. Daarnaast zie ik gedreven bestuurders die met ondersteuning van enthousiaste collega’s de vele politieke en maatschappelijke onderwerpen in onze gemeente oppakken. Ik voel mij zowel met de samenleving, als bestuurders en organisatie zeer verbonden en blijf Heiloo zeker volgen.”

Reactie Mascha ten Bruggencate namens het college

“Zeg je Heiloo, dan zeg je Ciska; dat kan ook niet anders na 25 jaar bij de gemeente. Ze heeft veel oog voor detail, hart voor de zaak en ze is een heel fijne collega. Ik hoop dat ze ook om deze kwaliteiten net zo gewaardeerd zal worden in Harderwijk als bij ons, wij gaan haar missen”, aldus de burgemeester. De komende tijd wordt er gekeken naar het proces en de planning van werving van een opvolger en eventuele waarneming van taken.

Vorig bericht Uitbreiding partnership Hallo en Uniserver
Volgend artikel RPAnhn Congres 2023: 'De arbeidsmarkt is op'

Nu op WijNoordHolland