HR

Gemotiveerde medewerkers bepalen succes

Kennissessies: Boeien, binden en behouden van personeel

Gemotiveerde medewerkers bepalen succes

Hoorn,
Met een sterk team kun je samen ambities waarmaken en doelen bereiken. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn de draaiende motor van elk bedrijf. Alleen hoe vind je ze,  zorg je ervoor dat ze enthousiast blijven en het beste uit zichzelf halen? Is je team flexibel en constant om adequaat in te spelen op innovaties en veranderingen? 

Deze actuele vragen zijn onderdeel van drie bijeenkomsten die de HOC in samenwerking met de Gemeente Hoorn organiseert en heeft als centraal thema: strategisch personeelsmanagement. Bij elke bijeenkomst wordt er een ander onderwerp besproken en is er een professional aan het woord die inspiratie geeft en kennis deelt. Iedere sessie bevat naast luisteren ook een actief onderdeel waarin je met andere deelnemers ervaringen uitwisselt.

Anke Nieboer; begin bij de kernwaarden

Tijdens de kick-off vertelt HR-specialist Anke Nieboer hoe belangrijk het is om je team te betrekken bij de kernwaarden van jouw organisatie. Wat maakt je bedrijf uniek en hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich daarmee identificeren en ambassadeur worden? In deze eerste bijeenkomst krijg je handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Vorig bericht NVJ en DPG Media bereiken overeenstemming
Volgend artikel Top 250 Groeibedrijven: Noord-Holland aan kop

Nu op WijNoordHolland