Nieuws

Gerhard van der Bijl vertrekt bij Royal FloraHolland

Chief Commercial Officer Gerhard van der Bijl zet per 1 oktober 2019 zijn carrière voort bij Albert Heijn.


Aalsmeer
Hij wordt opgevolgd door Fedor Hoevenaars, die ad interim de rol van CCO zal invullen.

Fedor Hoevenaars maakt al een jaar deel uit van het Management Team van Royal FloraHolland en is langere tijd betrokken bij de ontwikkelingen binnen de afdeling Commercie.

Steven van Schilfgaarde: “Gerhard heeft een cruciale bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het digitale platform Floriday, de samenwerking met Blueroots en het inrichten van de IT- organisatie. Ik dank hem voor zijn bijdrage. Ik vind het jammer dat hij er voor heeft gekozen zijn carrière elders voor te zetten, maar ik respecteer zijn keuze. Zijn opvolger Fedor Hoevenaars is echter volledig ingewerkt waardoor continuïteit is verzekerd”.

Gerhard van der Bijl: “Ik heb met heel veel plezier en inzet gewerkt aan de transformatie van Royal FloraHolland. Samen met collega’s en partners van binnen en buiten de sector hebben we mooie resultaten geboekt. De koers is goed en er ligt nog veel moois in het vooruitzicht. Ik realiseer me dat het werk nog niet klaar is. Er kwam echter een ‘once in a lifetime opportunity’ voorbij die ik met beide handen heb aangegrepen.”

De implementatie van de strategie is in volle gang. De focus van de afdeling Commercie ligt de komende tijd op het ontwikkelen van nieuwe diensten voor de sierteeltsector. Hiermee bieden we een uniek aanbod van een dealmaking platform in combinatie met logistieke en financiële diensten voor de sierteelt sector. Uiteraard gaan de diverse projecten met kwekers en kopers gewoon door en blijven we gericht op het creëren van duurzaam succes voor onze kwekers en kopers.

Vorig bericht Patrizia verkoopt kantoorgebouw Aqua Plaza Amsterdam voor €20,35 miljoen aan Trinity
Volgend artikel Vastgoedportfolio Bouwinvest een van de meest duurzame ter wereld

Nu op WijNoordHolland