Nieuws

Hertz Schiphol voegt vier iconische Porsches 911 toe aan Dream Collection in Nederland

Hertz Benelux heeft vier Porsches 911 Carrera T toegevoegd aan het wagenpark.


Hoofddorp – De vier sportwagens worden gestationeerd op luchthaven Schiphol. Zo krijgen reizigers en liefhebbers de kans om in plaats van een auto, een unieke beleving te boeken.

De Porsches worden opgenomen in de Hertz Dream Collection, die staat voor het aanbod van de meest exclusieve, bijzondere auto’s. De vier porsches zijn uitgerust met een 272 kW/370 pk sterke 6-cilinder bi-turboboxermotor. Hertz-klanten hebben de keuze uit de opvallende kleuren Racinggeel of Lava oranje, of het meer ingetogen Zwart of GT-zilver. Hoewel de sportwagens Schiphol als uitvalsbasis hebben, zijn ze ook te reserveren op andere Hertz-locaties in Nederland.

Een bijzondere beleving

Hertz Benelux heeft ook in het verleden al diverse Porsches ingezet en zo een goede relatie opgebouwd met Pon Porsche Import. Voor Hertz was het een logische keuze om de vloot dit keer uit te breiden met 911’s. Christaan Moerman, marketing manager Hertz Benelux, daarover: “De aanschaf van deze Porsches 911 sluit aan bij de wereldwijde ambitie van Hertz om over de meest premium vloot te beschikken. Klanten komen bij ons omdat ze weten dat Hertz staat voor service, kwaliteit en een uitgebreide vloot. Ze boeken een auto voor zakelijke reizen en vakanties, maar we zien ook een duidelijk toenemende vraag naar speciale, prestigieuze auto’s om van te genieten. Onze klanten gaan daarbij voor een unieke beleving. Op Schiphol kan die beleving direct na aankomst beginnen.â€

Vorig bericht 5 nieuwe faillissementen in Noord-Holland (onder meer Le Beautyque B.V., Top Van Holland B.V.)
Volgend artikel Gemeente Uithoorn en Ondernemersfonds Uithoorn – De Kwakel ondertekenen convenant

Nu op WijNoordHolland