Event

Internationale ondernemers en investeerders in Alkmaar

Conferentie over bouwen van schaalbare en snelgroeiende ondernemingen

Internationale ondernemers investeerders Alkmaar

Alkmaar,
Op 20 & 21 september 2022 verzamelen internationale topondernemers en investeerders in Alkmaar gedurende de tweedaagse ‘Building Scalable Ventures’ conferentie. Dit is een conferentie over het bouwen van schaalbare en snelgroeiende ondernemingen met gerenommeerde sprekers en bezoekers uit alle hoeken van de wereld.

Wat heb je nodig om de volgende unicorn te bouwen en hoe doe je dat? Welke methode en mindset geeft je de hoogste kans op succes? Deze en meer vragen worden beantwoord door de vele ondernemers die eigenhandig vanuit niets een multinational hebben gebouwd. Atilla Aytekin, CEO en co-founder van Azerion N.V., één van de Gaming & Media bedrijven in Europa die dit jaar naar de beurs in Amsterdam zijn gegaan. Hendy Setiono uit Indonesië, een ondernemer die voor zijn 40e een food imperium heeft gebouwd in Zuidoost Azië met meer dan 1.400 restaurants en outlets. Raja Skogland uit Noorwegen, een actieve investeerder die in meer dan 50 ventures heeft geïnvesteerd in de voorbij jaren. En nog vele andere “venture builders” en investeerders die vanuit hun eigen ervaring vertellen hoe je de volgende unicorn kunt bouwen.

Ondersteund door Alkmaars ondernemersklimaat

De conferentie is een initiatief dat wordt ondersteund door organisaties die het ondernemersklimaat in Alkmaar en omstreken een warm hart toe dragen, waaronder Brainblurb Startup Studio, Inholland, Alkmaar Marketing, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, Kaasstad Kapitaal, Urban Nomads Club, Jumpstart, en de Gemeente Alkmaar. Sinan Gul van Brainblurb Startup Studio: “Het belangrijkste doel is met deze conferentie het ecosysteem voor schaalbare ondernemingen in Alkmaar en omstreken te versterken en Alkmaar internationaal echt op de kaart te zetten. Daarnaast willen we natuurlijk ook al onze internationale gasten geweldige twee dagen bezorgen door ze inspirerende sprekers voor te schotelen en ze al het moois in Alkmaar en omstreken te laten zien.”

Thema’s

Tijdens de conferentie zullen belangrijke thema’s voor schaalbare ondernemingen, zoals toegang tot kapitaal en de mindset die nodig is om een schaalbare onderneming te bouwen, worden behandeld. Building Scalable Ventures is een grote conferentie waarvoor, naast de Grote Kerk van Alkmaar, ook andere historische locaties in de binnenstad van Alkmaar worden gebruikt. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar via www.buildingscalableventures.com.

Vorig bericht Toeleveranciers kunnen sneller groeien met hulp investeringsmaatschappij
Volgend artikel Project Zoetwaterboeren: oplossingen voor verzilting

Nu op WijNoordHolland