Nieuws

Is jouw bedrijf het beste in Noord-Holland?

Dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland - de OVNH 2018/2019 - gaat vandaag van start.


Voor de dertiende keer organiseert OVNH deze prestigieuze verkiezing waarin zowel het beste grootbedrijf als het beste MKB-middenbedrijf èn het beste MKB-kleinbedrijf in de prijzen vallen.

Noord-Hollandse bedrijven zien de OVNH als hoogst haalbare onderscheiding in hun provincie. Aanmelden kan vanaf 2 november 2018 tot en met 13 januari 2019.

Parels

MKB Nederland is sinds het prille begin als partner nauw betrokken bij de organisatie van de OVNH. Dirk de Bie, 1 van de juryleden: “We hebben de OVNH zien uitgroeien tot evenement van naam. De verkiezing wordt door de partners professioneel aangepakt en maakt de parels van ondernemend Noord-Holland zichtbaar. En terecht, want hoewel Noord-Hollanders graag vooral hard werken, mag het ondernemerschap eens per jaar ook zeker gevierd worden. De feestelijke finaleavond is de kers op de taart. Voor de finalisten is het altijd een geweldig compliment om na de zware voorrondes uit honderden genomineerde bedrijven geselecteerd te worden.â€

Prachtig podium voor bedrijven

Ook Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en juryvoorzitter van de OVNH, is enthousiast: “Deze verkiezing laat zien hoeveel geweldige bedrijven onze provincie telt. En hoe sterk onze provinciale economie is. De verkiezing maakt het beste van ons bedrijfsleven zichtbaar. Ik zie prachtige bedrijven voorbijkomen, elk jaar opnieuw. Van klein tot groot, van familiebedrijven tot MKB tot kansrijke starters. Als ik aan het eind van de rit de finalisten op het podium zie staan, ben ik echt trots.â€

Aanmelden tot en met 13 januari 2019

Wie worden de opvolgers van Koninklijke Vezet (Grootbedrijf), KeyKeg | Lightweight Containers (MKB Midden), Drukkerij Proja (MKB klein) en Fort Resort Beemster (Publieksprijs)? Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich tot en met 13 januari 2019 in 1 van de 3 categorieën aanmelden voor de OVNH. Dat kan via het formulier op www.ovnh.nl. Op de site staan ook de overige deelnamecriteria. De finale van de ONVH vindt plaats op 15 mei 2019 in de Philharmonie te Haarlem.

Partners en sponsors van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: Provincie Noord-Holland en Randstad (hoofdsponsors), MKB Nederland Amsterdam, ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Telegraaf Media Groep, RSM, NH Media, Starletti, Landgoed Duin & Kruidberg en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

Vorig bericht Door discussie fusie Heerhugowaard en Langedijk burgemeestersvacature Heerhugowaard beëindigd
Volgend artikel Van der Pekbuurt winnaar Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018

Nu op WijNoordHolland