Nieuws

#JouwcdK de provincie is overal op zoek naar opvolger Remkes

Op de site #JouwcdK, kan iedereen aangeven wat en zelfs wie de juiste CvK zou moeten worden.


De Provincie Noord-Holland zoekt een vervanger voor Johannes Wijnandus Remkes. Remkes gaf aan dat hij meer tijd wil nemen voor zijn privéleven. De tweede termijn van de 66-jarige VVD’er loopt nog tot 2022, maar hij legt zijn functie al op 1 januari 2019 neer.

Remkes kondigt vroegtijdig zijn vertrek aan, zodat er voldoende tijd is voor het vinden van een opvolger, die bovendien kan worden ingewerkt voor de Provinciale Staten-verkiezingen in maart volgend jaar.

Dat neemt de provincie zeer serieus en zoekt dan ook echt overal en komt met de volgende statement: “De provincie Noord-Holland zoekt een nieuwe commissaris van de Koning (cdK). Voorzitter van Provinciale Staten én van Gedeputeerde Staten. De cdK zorgt dat het provinciebestuur goed en snel kan besluiten en is het gezicht van Noord-Holland. De provincie vraagt alle Noord-Hollanders mee te denken over die nieuwe cdK. Welke eigenschappen heeft de cdK van jouw voorkeur? Wie wil jij dat #JouwcdK wordt? Praat mee! Vul voor 1 juli de vragenlijst op deze pagina in.”

Op de site Praat mee over #JouwcdK, kan iedereen aangeven wat en zelfs wie de juiste zou moeten worden.

 

Vorig bericht Savills ziet 3 factoren die positieve vooruitzichten voor Nederlandse vastgoedmarkt onderbouwen
Volgend artikel Dubbele subsidie voor een elektrische bestelbus voor ondernemers

Nu op WijNoordHolland