Nieuws

Jumbo Racedagen met Max Verstappen nog grootser

Voor de derde keer op rij organiseert Jumbo Supermarkten in samenwerking met Circuit Zandvoort, Red Bull Nederland en Verstappen Management de ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’


VEGHEL/ZANDVOORT - Het populaire race evenement staat in de agenda voor het Pinksterweekend, zondag 20 en maandag 21 mei. Het grootste race-event van Nederland belooft voor de liefhebbers weer hét dagje uit van het jaar te worden. De organisatie zorgt tijdens het Pinksterweekend voor nog meer spektakel en een nog grotere Formule-1 beleving. Daarnaast is er weer een indrukwekkend raceprogramma, is er meer entertainment en een uitgebreid food aanbod voor de hele familie.

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo: “We zijn weer ontzettend trots dat we ook in 2018 onze klanten een fantastisch evenement met hun grote sportheld kunnen voorschotelen. We zijn van plan om er dit keer een nog groter feest van te maken dan de voorgaande edities, maar daarover binnenkort meer informatie.”

Vorig bericht 2 nieuwe faillissementen in Noord-Holland (o.a. Sudmeier Machinery B.V. (Handelsnaam Machinefabriek Sudmeijer), Gemengde Branche Zandvoort V.O.F.)
Volgend artikel Bestrijding woonfraude bij Amsterdamse woningcorporaties leidt tot 911 vrijgemaakte woningen

Nu op WijNoordHolland