Financieel

Kees de Boekhouder bouwt met Vortex positie uit

De investering van Vortex ondersteunt de ambitie van de onderneming

Kees de Boekhouder bouwt met Vortex positie uit

Amsterdam,
Kees de Boekhouder, een van de marktleiders op het gebied van boekhouden voor zzp’ers en kleine ondernemers in Nederland. Gaat een samenwerking aan met investeringsmaatschappij Vortex Capital Partners. Kees de Boekhouder bouwt met Vortex positie uit. De investering van Vortex ondersteunt de ambitie van de onderneming om haar koploperspositie verder uit te bouwen. En dat tot een nationale go-to brand voor ondernemers.

De boekhoud-markt kenmerkt zich door zo goed mogelijke oplossingen voor ondernemers te bedenken, waar de onderneming doorgaans niet volledig en onvoldoende wordt ontzorgd. Online boekhoudprogramma’s bieden geen persoonlijke boekhoud-ondersteuning aan zzp’ers en kleine ondernemers. Andersom werken boekhouders veel met lastige boekhoudsoftware die zich niet leent voor de eenvoudige administratie van zzp’ers en kleine ondernemers. Bovendien ervaren kleine ondernemers de tarieven van boekhouders als ondoorzichtig en draagt het vaktaal niet bij aan de transparantie van het boekhoudproces.

Begeleiding & Ondersteuning

Kees de Boekhouder, gevestigd in Amsterdam, ontzorgt zelfstandigen door persoonlijke begeleiding en ondersteuning te combineren met een innovatief, eigen ontwikkeld platform. De organisatie is hiermee een van de weinige spelers die de ondernemersbehoefte volledig kan vervullen. Kees Monteban, CEO bij Kees de Boekhouder: “We geloven dat Kees de Boekhouder een oplossing biedt voor de administratieve uitdagingen waar zzp’ers en kleine ondernemers in heel Nederland mee worstelen. Dit reflecteert ook in de klanttevredenheid. De expertise van Vortex in tech, gekoppeld aan ondernemerservaring, draagt eraan bij dat we deze oplossing landelijk bereikbaar kunnen maken. We kijken ernaar uit om dit samen met Vortex en ons team te realiseren.”

Kees de Boekhouder

Kees de Boekhouder is in 2009 opgericht door Kees Monteban en Marlou ter Berg. Het bedrijf biedt een all-in-one oplossing voor zzp’ers en kleine ondernemers, dankzij de combinatie van een sterk eigen ontwikkeld softwareplatform en de service van een persoonlijke boekhouder. Kees de Boekhouder bouwt met Vortex positie uit. De boekhouders begrijpen de vraagstukken van zelfstandigen en geven helder advies. De onderneming is over de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft nu meer dan 6.500 klanten.

Joost Moerland, partner van Vortex, is erg enthousiast over de samenwerking: “Het is indrukwekkend hoe Kees de Boekhouder door haar sterk onderscheidende geïntegreerde aanpak en klantbenadering een grote basis van loyale klanten aan zich heeft weten te binden. De klanten zijn door de hoge tevredenheid vrijwel direct omgetoverd tot brand ambassadeurs. We kijken ernaar uit om met de oprichters en het team te mogen samenwerken om hun ambitieuze doelstellingen te behalen.”

Vorig bericht MultiTankcard ziet sterke groei: investeringen in IT-talent en nieuw low-code platform
Volgend artikel Ondernemers in Schagen getoetst op toegankelijkheid

Nu op WijNoordHolland