Management

Koen Regout versterkt Brandt & Levie als nieuwe CEO

Oprichter Geert van Wersch en medeoprichters Samuel Levie en Jiri Brandt blijven nauw betrokken

Koen Regout versterkt Brandt & Levie als nieuwe CEO

Foto: Brandt & Levie, Samuel Levie, Koen Regout, Geert van Wersch

Amsterdam,
Koen Regout is in mei aangetreden als de nieuwe CEO van de missie-gedreven worstmakerij Brandt & Levie. Samen met de huidige eigenaren wil hij van Brandt & Levie het verantwoorde worstenmerk van Europa maken. Koen was voorheen managing director bij Koninklijke Verkade en werkte onder andere voor Artsen Zonder Grenzen. De huidige directeur en oprichter Geert van Wersch draagt met vertrouwen de leiding over, zowel hij als medeoprichters Samuel Levie en Jiri Brandt blijven vanzelfsprekend nauw betrokken.

‘De perfecte directeur’

Geert: “Ik ben ontzettend trots op waar we nu staan, een prachtige productielocatie, met een fantastisch team dat geweldige producten maakt. We zien volop kansen en daarbij zochten we een directeur met de hierbij horende kennis en ervaring. Koen heeft een brede commerciële en maatschappelijke achtergrond. Deze combinatie geeft ons veel vertrouwen dat hij naast commercieel inzicht ook intrinsiek gedreven is om de wereld mooier achter te laten. Wat ons betreft de perfecte directeur voor Brandt & Levie!”

1 miljoen groeikapitaal opgehaald

Begin dit jaar haalde Brandt & Levie 1 miljoen euro groeikapitaal op met een sharefunding-campagne. Doel is daarmee meer mensen aan te sporen te kiezen voor verantwoord vlees, door uitbreiding van (internationale) distributie en ontwikkeling van de allerlekkerste plantaardige worst. Koen: “Ik ben onder de indruk van wat de mannen met hun team hebben neergezet en kijk er naar uit de missie van Brandt & Levie samen nog verder uit te dragen.”

Volgende groeifase

Samuel Levie, Jiri Brandt en Geert van Wersch blijven zowel strategisch als operationeel betrokken. Samuel: “Vanaf dag één reflecteren wij als vleesbedrijf op onze rol in het voedselsysteem, iets wat in de sector helaas niet vanzelfsprekend is. We vinden het fantastisch dat Koen met ons de impact nog groter en positiever gaat maken. Koen heeft met zijn commerciële achtergrond en brede bedrijfskundige ervaring de nodige kennis in huis om Brandt & Levie door deze volgende fase van groei te begeleiden.”

Vorig bericht Verkoop Afval Energie Bedrijf gaat niet door
Volgend artikel Aanleg zonnefietspad Vijfhuizen van start

Nu op WijNoordHolland