Software

Leadinfo erkend als hoogste categorie ‘Leader’ in G2 rapport

Met Leadinfo kunnen bedrijven zakelijke websitebezoekers herkennen en zo extra omzet genereren

Leadinfo 'Leader' G2 rapport

Op 22 maart is het lenterapport 2022 van het onafhankelijke onderzoeksbureau G2 uitgekomen. Een belangrijk moment voor softwarebedrijven om zich te meten aan hun concurrenten. Dit keer is het Leadinfo die als winnaar uit de strijd komt en zich ‘Leader’ in de categorie Visitor Identification Software mag noemen. 

G2

G2 is een onafhankelijk onderzoeksbureau die bedrijven rangschikt op basis van klantreviews en marktdata. In de lente van 2021 bemachtigde Leadinfo voor het eerst een plek in de lijst der lijsten. Klanten waren zeer te spreken over de software en dus werd het bedrijf bij binnenkomst al aangemerkt als ‘High Performer’. Het afgelopen jaar heeft de Rotterdamse start-up een enorme groei doorgemaakt en dat is niet onopgemerkt gebleven. Leadinfo is in deze lente-editie van de G2 tot de hoogste categorie van marktleiders toegetreden.

Leadinfo

Met Leadinfo kunnen bedrijven zakelijke websitebezoekers herkennen en zo extra omzet genereren. Het bedrijf is opgericht in 2017 en doet dus nu al mee in het hoogste segment. Leadinfo bedient meer dan 3.000 klanten in de Benelux, DACH-regio, Groot-Brittannië en Scandinavië. Van MKB’ers tot grote namen als Heineken, Simplicate en Channable. Dankzij de software van Leadinfo is hun sales funnel altijd gevuld met kwalitatieve leads, wat een direct effect heeft op de bottom line.

Zoveelste klapper 

De G2 titel is de zoveelste klapper die Leadinfo in het afgelopen jaar maakt, volgend op drie overnames en een hoge notering op de Emerce100. Quirijn Kleppe (Head of Product & Growth bij Leadinfo): “De 25 rockstars achter Leadinfo werken elke dag hard om het huidige momentum hoog te houden. Ook wil ik onze 3.000+ klanten en 1.200+ partners bedanken voor hun onmiskenbare bijdrage aan het succes. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons nog meer gaat brengen.”

 

Vorig bericht 15 faillissementen in Noord-Holland
Volgend artikel De Baan Alkmaar nieuwe evenementenlocatie op een historische plek

Nu op WijNoordHolland

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Werkapp Maqqie blijft exponentieel groeien