Nieuws

leapp is genomineerd voor de Shopping Awards 2018

Leapp is ook dit jaar genomineerd is voor de Shopping Awards XL Publieksprijzen.


AMSTERDAM – Tevens staat leapp dit jaar naast Coolblue en Belsimpel op het podium voor een geheel nieuwe award: de Shopping Award Vakprijs 2018.

leapp strijdt voor de Publieksprijs in de categorie Computer, Hard- & Software. De winnaars van de Publieksprijzen XL worden bepaald door waarderingen van klanten te combineren met aankoopbevindingen van een consumentenpanel.

Voor de Shopping Awards Vakprijzen neemt leapp het op tegen Coolblue en Belsimpel in de categorie Kieskeurig Consumer Electronics & Telecom. De Vakprijzen worden uitgereikt aan bedrijven die in het afgelopen jaar enorme stappen hebben gezet op het gebied van de kwaliteit van online activiteiten, de integratie van de diverse digitale kanalen die online/offline gebruikt worden en de digitale stap voorwaarts. Vandaag, 21 maart 2018, staan de drie genomineerden voor een vakjury en pitchen zij waarom zij de Vakprijs moeten winnen.

De winnaars van de Publieksprijzen XL en de Vakprijzen worden tijdens het Shopping Awards Gala op 29 maart in Grand Hotel Huis ter Duin bekendgemaakt.

Vorig bericht Noord-Holland publiceert nieuwe regionale MIT-regeling voor 2018
Volgend artikel Een nieuw sieraad voor de stad Hoorn Officiƫle 1e paal voor project Toren

Nu op WijNoordHolland