Pr-bureau

Mediatic aan de slag voor IFAW

NGO één van aantal impactpartijen dat kiest voor Amsterdams PR- en contentmarketingbureau

 

Mediatic aan de slag voor IFAW

Amsterdam,
Mediatic is door International Fund for Animal Welfare (IFAW) aangesteld als nieuw PR-bureau. Aan de uiteindelijke keuze van de internationale NGO ging een uitgebreide pitch vooraf, waar maar liefst twaalf PR-bureaus aan deelnamen. IFAW past bij het groeiend aantal duurzame opdrachtgevers van het Amsterdamse PR- en contentmarketingbureau, waaronder Seepje, MUD jeans en het Initiatief Duurzame Handel (IDH).

“Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze vooruitstrevende, vaak impact-gedreven opdrachtgevers de aandacht krijgen die ze verdienen”, zegt Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic. “Voor IFAW doen we dit met PR, maar het kan ook met contentmarketing waarvan ons eigen ‘LiEF-boek, succesvol ondernemen voor een betere toekomst’ een voorbeeld is. Dat een internationale powerhouse als IFAW voor ons kiest, is een volgende bevestiging dat we op de juiste weg zitten.”

Impact maken

Het van oorsprong Canadese IFAW werd in 1969 opgericht om het welzijn van dieren te beschermen. De NGO is inmiddels wereldwijd actief en behoort tot de grotere dierenwelzijnsorganisaties van Nederland. Tussen 2000 en 2018 heeft IFAW 275.598 dieren gered, behandeld of opgevangen. “Aan onze keuze voor Mediatic ging een lang selectieproces vooraf”, zegt Annelyn Close, Senior Marketing en Communications Manager bij IFAW. “Het was voor ons een belangrijke voorwaarde dat onze toekomstige PR-partner aantoonbaar ervaring heeft met impact-gedreven partijen. Tijdens de eerste gesprekken met Dennis merkte ik dat onze organisaties op dezelfde manier naar de wereld kijken en op het gebied van impact maken uit hetzelfde hout zijn gesneden. Ik kijk daarom met veel vertrouwen uit naar onze samenwerking.”

Vorig bericht NXT Mobility bouwt netwerk snelladers voor zwaartransport
Volgend artikel Top 5 gelezen artikelen op WijNoordHolland van afgelopen week

Nu op WijNoordHolland