Nieuws

Meld je aan voor de circulaire rondleiding in Prodock tijdens de Week van de Circulaire Economie

Met een presentatie van James Hallworth en Samantha Mannaert


Amsterdam – Port of Amsterdam zet in op circulaire industrie en levert daarmee een bijdrage aan de ambitie van de stad Amsterdam om in 2050 volledig circulair te zijn. Tijdens de Week van de Circulaire Economie, 14 tot en met 18 januari, willen we je graag laten zien welke stappen we hebben gemaakt en wat onze plannen zijn voor de toekomst.

Daarom openen we op maandag 14 januari de deuren van onze innovatiehub Prodock voor een exclusieve tour. Tijdens deze rondleiding zullen James Hallworth, Commercieel Manager Circular & Renewable Industry bij Port of Amsterdam, en Samantha Mannaert, Manager Prodock, je alles vertellen over circulaire economie in én door de Amsterdamse haven.

Het programma start om 11:00 uur met een presentatie van James Hallworth en Samantha Mannaert. Daarna volgt de rondleiding door Prodock en om 12:30 uur sluiten we af met een kop koffie en thee.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan, want er is beperkt plek! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Samantha.Mannaert@Portofamsterdam.com. Vermeld in de e-mail:

  • Aantal personen
  • Voor- en achternaam van de personen
  • Naam organisatie

Vorig bericht AkzoNobels innovatie-initiatief ‘Paint the Future’ open voor inzendingen
Volgend artikel Amstelveen hijst regenboogvlag als statement tegen de Nashville-verklaring

Nu op WijNoordHolland