Nieuws

Meld je bedrijf aan voor de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’

Bedrijven in Noord-Holland Noord openen van 21 t/m 26 maart hun deuren

"Kom binnen bij bedrijven dagen" Noord-Holland

 

Na drie eerdere succesvolle edities wordt er dit jaar weer een ‘Kom Binnen bij Bedrijven Dag georganiseerd’. Van 21 t/m 26 maart ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens deze Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Bijna 100 bedrijven openen hun deuren voor potentiële werknemers, buurtbewoners, studenten en andere belangstellenden. Inschrijven voor bezoekers is nu mogelijk via www.kbbbd.nl.

Tijdens deze hele week van maandag (21 t/m 26 maart) kunnen zowel werkzoekenden als geïnteresseerden een kijkje nemen in de keuken van een Noord Hollandse onderneming. Hier worden werkzoekenden in de breedste zin van het woord bedoeld. Dit kan gaan om een baan, maar ook om een stageplaats (studenten), werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk.

Bedrijven kunnen zich aanmelden!

Het is  nog steeds mogelijk voor bedrijven om aan te melden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022. Dit kan tot uiterlijk 20 maart. Het is voor de deelnemende organisaties de uitgelezen kans om medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. Bedrijven bepalen zelf wat ze op deze dag(en) laten zien aan de bezoekers van de Kom Binnen bij Bedrijven Dag.

Initiatief

De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN. Lees hier een impressie van eerste editie terug.

 

 

Vorig bericht Hoorn biedt door coronacrisis gedupeerde ondernemers financiële hulp
Volgend artikel Gemeenteraad Hoorn stelt omgevingsvisie vast

Nu op WijNoordHolland