Nieuws

MMA en NVJ organiseren eerste editie van MAG Inspiration Day

De wereld van magazine media is constant in beweging.


Amsterdam – Daarom organiseren de NVJ en de Magazine Media Associatie (MMA) op vrijdag 2 november de eerste Mag Inspiration Day, een nieuw evenement voor bladenmakers, waarop ze een dag lang worden bijgepraat over de nieuwste trends in hun vak.

De NVJ en de MMA zien kennisdeling en innovatiebewustzijn in deze dynamische mediawereld als een kerntaak van hun organisaties en hebben voor dit unieke evenement de handen ineengeslagen.

“Wij zien dit als een eerste stap naar een nog betere samenwerking op het gebied van kennisdeling binnen de branche,†aldus secretaris Tijdschriften van de NVJ, Wais Shirbaz en MMA-directeur Harriët Schrier. Met de Mag Inspiration Day willen ze de uitwisseling van kennis en inspiratie binnen de magazine branche stimuleren en de mogelijkheid bieden tot netwerken.

Op het programma van deze eerste editie staan internationale topsprekers zoals hoofdredacteur Adam Moss van New York Magazine, covermaker Edel Rodriguez van onder meer TIME magazine en Amy King die voor The Washington Post de digitale titel The Lily lanceerde. Trendwatcher Carla Buzasi, voorheen hoofdredacteur van The Huffington Post UK, opent de dag met een overzicht van de laatste trends in magazine media wereldwijd.

Ook het Nederlandse medialandschap komt aan bod. Onder meer content creator Bastiaan van Schaik, branded content specialist Lyn Kuyper van Sanoma en Anne Janssens en Tim de Gier van podcastplatform Dag en Nacht Media maken hun opwachting. Dagvoorzitter is Amber Kortzorg.

De toegangsprijs is € 25,- ex BTW voor leden en € 50,- ex BTW voor niet-leden van NVJ of MMA.

Kijk voor het volledige programma en de mogelijkheid tot tickets kopen op: www.maginspirationday.com.

Vorig bericht Thales Cyber Escape Room trekt wereldwijd aandacht
Volgend artikel Focus Care kiest voor de outsourcing bij Giant ICT

Nu op WijNoordHolland