Bouw

MP Minipakhuis wil betaalbare woningen realiseren

Samen met toekomstige bewoners projecten initiëren

MP Minipakhuis betaalbare woningen

MP MiniPakhuis gaat samen met toekomstige bewoners projecten initiëren om betaalbare woningen te kunnen opleveren. De huidige woningnood is de reden geweest voor de woningcoörperatie om dit project te starten. Toekomstige bewoners kunnen deelnemen aan dit project door lid te worden bij de wooncoöperatie.

Inspraak in het proces

MP MiniPakhuis werkt samen met MV MiniVilla als architect en Biersteker (Honselersdijk) als bouwer, dit maakt de communicatie en selectieprocedure efficiënt. Deze combinatie wil graag samenwerken met woningcorporaties, gemeenten, provincies en het rijk. Maar het belangrijkste voor de partijen is de inspraak in het proces van planontwikkeling van de leden. Dit zijn woningzoekenden, de toekomstige kopers en huurders.

Duurzame MiniVilla’s

MiniVilla en Biersteker kunnen snel en betaalbaar leveren. Zij bouwen duurzame MiniVilla’s op maat in de fabriek. Dit zorgt ervoor dat er weinig stikstof uitstoot is. Ook maken zij geen gebruik van gebakken steen hetgeen veel energie bespaart.

Bijeenkomst

Alle bestuurders van de gemeente en provincie, de ministers, de ambtenaren en woningzoekenden worden uitgenodigd om naar de bijeenkomst op 6 augustus op de Surinamekade te Amsterdam (naast loods 6) te komen om mee te praten over wat er nodig is om de bouwcapaciteit optimaal te benutten.

Vorig bericht Dijk en Waard werkt aan bruisend Centrumwaard
Volgend artikel De Regiosafari gaat weer van start

Nu op WijNoordHolland