Awards

NHN Business Awards 2022: ondernemers gezocht

NHN Business Awards is op zoek naar inspirerende ondernemers

 

NHN Business Awards 2022 Ondernemers gezocht!

*WijNoordHolland is Mediapartner van NHN Business Awards
NHN Business Awards is op zoek naar inspirerende ondernemers. Ondernemers met een verhaal. Ondernemers, die net dat stapje extra hebben gedaan. Die een inspiratiebron zijn voor andere ondernemer, om ook dat stapje extra te doen, om boven het maaiveld uit te (durven) kijken. NHN Business Awards 2022 Ondernemers gezocht!

Want dat is, wat wij de afgelopen jaren zeker gezien hebben. Het zijn die ondernemers, die met hart en ziel die extra stappen nemen, die de felbegeerde awards mee naar huis nemen.
Het zijn die ondernemers, die anderen een spiegel voorhouden, door te doen wat ze doen. Door die extra stappen te nemen en te laten zien, dat iedere ondernemer dat kan.

Extra Stappen

Zet jij die extra stappen? Ben jij die inspiratiebron? Ben jij het bedrijf, waar mensen graag werken? Die voorop lopen als het gaat om inspiratie, duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap? Laat je dan zien! Meld je aan voor de NHN Business Awards 2022. NHN Business Awards 2022 Ondernemers gezocht! zodat wij samen kunnen zorgen voor nog meer prachtige bedrijven in Noord-Holland Noord. Zodat we de economie in de regio samen stimuleren en onze regio nog sterker op de kaart zetten. Voor de NHN Business Awards gaan we voor het 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal.

Finale

Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo. Ieder inspirerend bedrijf met de hoofdvestiging in de regio Noord-Holland Noord (vanaf het Noordzeekanaal/Amsterdam-Noord – Zaandam-Velsen-Noord t/m Texel) mag deelnemen.
Er zijn 4 categorieën voor de deelnemende bedrijven:
– MKB Klein (0-10 FTE)
– MKB Midden (10-50 FTE)
– Grootbedrijf (>50 FTE)

Naast deze basis categorieën hebben we jaarlijks een Thema Award. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf uit een bedrijfstak, die door de jury apart wordt uitgelicht. De Thema Award gaat dit jaar naar bedrijven werkzaam in de Energietransitie.

Website

De website staat open om bedrijven te nomineren. Bedrijven kunnen genomineerd worden door bijvoorbeeld een medewerker, relatie of een gemeente. Onze juryleden en hun medewerkers nomineren ook bedrijven. Daarnaast mag een bedrijf ook zichzelf via deze weg aanmelden. Iedere genomineerde wordt persoonlijk door ons benaderd voor een bevestiging van deelname. Na de nominatie ontvangen de bedrijven een vragenlijst van de jury. Deze dient uiterlijk 15 augustus ingevuld ingeleverd te worden bij de jury, inclusief een filmpje van maximaal 1 minuut (voor intern gebruik van de jury).

www.nhn-businessawards.nl

Vorig bericht Maatschap ROM InWest & Amsterdam Economic Board
Volgend artikel Toyota en Stellantis breiden samenwerking uit

Nu op WijNoordHolland