Event

Nieuw bestuur ondernemingsplatform beter business presenteert visie in de Koepel

12 september om 16:00 zijn belangstellenden welkom in Haarlem 

 Nieuw bestuur ondernemingsplatform beter business presenteert visie in de Koepel

foto: ondernemingsplatform beter business

Haarlem,
Het ondernemingsplatform beter business heeft een nieuw bestuur benoemd, die volgende week dinsdag 12 september haar visie presenteert voor partners die onderdeel uitmaken van het platform. Om 16:00 zijn gegadigden welkom in de Koepelgevangenis in Haarlem. 

Het nieuwe bestuur van beter business is uitgebreid naar vijf personen, na een oproep om versterking. Casper van Diemen is benoemd tot voorzitter van het bestuur. Hij wordt bijgestaan door Alexander Westerwoudt, Lisa van Heusden, Mike Rijkers en Valerie Vallenduuk. Zij zullen de aankomende tijd ondernemingskansen stimuleren vanuit hun nieuwe functie.

Een gekoesterde wens voor de aankomende tijd wordt gerealiseerd met het ontwerpen van een visie met inspraak van aangesloten partners. De laatste maanden heeft het bestuur gewerkt om een gedegen visie, inclusief een vernieuwd logo, op papier te krijgen. Deze visie is gepresenteerd aan de Raad van Advies.  “We hebben mooie plannen gemaakt, die we graag aan de leden presenteren”, aldus Casper van Diemen, bestuursvoorzitter van beter business.

Vorig bericht Forse groei voor scale-up Quatt
Volgend artikel Webinars over slimme energieoplossingen voor bedrijven

Nu op WijNoordHolland