Nieuws

Nieuwe Intertoys van Portugese Green Swan sluit franchiseovereenkomsten

Portugese investeringsgroep Green Swan, kocht eerder ook al Maxi Toys en Bart Smit.


Amsterdam
Intertoys is de grootste speelgoedketen van Nederland en is internationaal onderdeel van Green Swan die verder speelgoedwinkels in onder andere Portugal, Spanje, België, Luxemburg en Zwitserland exploiteert.Het nieuwe Intertoys heeft in een korte feestelijke bijeenkomst op het Intertoys servicekantoor in Amsterdam de eerste samenwerkingsovereenkomsten met franchisenemers getekend.

Commercieel directeur van Intertoys, Jurian Duijzer, tekende de eerste franchiseovereenkomsten namens het managementteam van Intertoys. In totaal werden nu voor ruim 30 winkels franchiseovereenkomsten gesloten. Franchiseovereenkomsten met andere ondernemers volgen zeer binnenkort.

Lees ook: Intertoys kondigt faillissement aan

Commercieel directeur van Intertoys Jurian Duijzer:
“Franchisenemers zijn belangrijk voor Intertoys. Met elkaar laten we zien dat Intertoys onverminderd de Nederlandse marktleider is in speelgoed.”

“Dat ook franchisenemers in de nieuwe opzet geloven vormt voor ons een aanmoediging om hard te werken aan verdere vernieuwing van de formule en zo de band met zowel franchisenemers als klanten blijvend te versterken.â€

Franchisenemer Sjoerd Kolkman, eigenaar van de winkels in Santpoort en Haarlem Rivieradreef: “Wij zijn verheugd met deze franchiseovereenkomst met Intertoys. Allereerst biedt deze overeenkomst een moderne manier van samenwerken tussen franchisegever en franchisenemer die een stevige basis vormt voor verdere samenwerking en ontwikkeling. Maar, vooral ook omdat franchisenemers hiermee aansluiting houden met de grootste gespecialiseerde speelgoedketen van continentaal Europa en daarmee met de beste deals en inkoopmogelijkheden van de speelgoedbranche.â€

Vorig bericht Hulde van staatssecretaris Mona Keijzer voor Raspberry Pi competitie
Volgend artikel Vacature voor burgemeester Wijdemeren levert 25 kandidaten op

Nu op WijNoordHolland